Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ψώνισες για όλους… Για εσένα τι έκανες;

Οι γιορτές είναι η πιο μαγική περίοδος του χρόνου. Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή, όλα είναι πασπαλισμένα με αστερόσκονη και είναι η τέλεια ευκαιρία για να έρθουμε λίγο πιο κοντά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Φυσικά αγοράζουμε δώρα για όλους, άλλοτε συμβολικά και κάποιες φορές πιο σημαντικά και είμαστε βέβαιες πως δεν έχεις αφήσει κανέναν παραπονεμένο από τη λίστα σου. Τι γίνεται όμως με εσένα; Για τον εαυτό σου τι έκανες; Μην κρύβεσαι… σε ξέρουμε καλά γιατί είσαι σαν εμάς! Βάζεις όλους τους άλλους πρώτους και την τελευταία στιγμή σκέφτεσαι να πάρεις κάτι και για τον εαυτό σου. Αυτή τη χρονιά όμως δεν θα πάρεις κάτι μικρό και συμβολικό. Δεν θα το κάνεις καν στα γρήγορα! Βρίσκεσαι ήδη μέσα σε αυτό το άρθρο και όλα θα πάνε καλά! Βλέπεις, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα τέλεια δώρα ομορφιάς που αξίζει να δωρίσεις σε εσένα με αγάπη από… εσένα! Έχουμε τέλεια kits για την επιδερμίδα σου, τις πιο όμορφες και πρακτικές παλέτες μακιγιάζ, θρυλικά προϊόντα σε limited edition συσκευασίες, κρέμες, eyeliner, πούδρες… You name it!

Που τα βρήκαμε; Στον #1 beauty προορισμό, τα καταστήματα Sephora, που έχουν μάλιστα και το πιο τέλειο e-shop όπου μπορείς να τα αγοράσεις με ένα κλικ και να έρθουν απευθείας στην πόρτα σου. Αν βέβαια είσαι… κλασική όπως εμείς και έχεις χρόνο, μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα δεκάδες καταστήματα (σίγουρα υπάρχει ένα κοντά σου) και να τα γνωρίσεις από κοντά. Αρκετά όμως με αυτά, σπεύσε παρακάτω, δες όλα τα δώρα που διαλέξαμε για εσένα και… Αν έχεις ακόμα pending δώρα στη λίστα σου, πάρε ιδέες!

Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα…

LET IT SNOW, GIRL-EYE AND FACE PALETTE SET
Αυτή η ευέλικτη, συλλεκτική κολεξιόν περιλαμβάνει τρεις παλέτες με προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο. Επιπλέον, περιέχει μια συλλεκτική Better Than Sex μάσκαρα σε deluxe μέγεθος και αποκλειστική συσκευασία εμπνευσμένη από τα χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια -όλα με λαχταριστή ευωδιά μπισκότου!

image005

BENEFIT COSMETICS, ΚΙΤ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ-I BRAKE FOR BEAUTY! 4-PIECE HOLIDAY SET
Μήπως χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα ομορφιάς; Αυτή η γιορτινή προσφορά προϊόντων μακιγιάζ θα σε καταπλήξει! Το συλλεκτικό σετ περιλαμβάνει τη #1 βάση primer για τους πόρους, τζελ φρυδιών με μικροΐνες για όγκο και την αγαπημένη ματ bronzer πούδρα ΚΑΙ μια μάσκαρα για όγκο σε μίνι μέγεθος. Ανακάλυψέ τα όλα σε συσκευασία δώρου μέσα στο συλλεκτικό vintage τροχόσπιτο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αναμνηστικό από τις διακοπές σου!

image007

ORIGINS, GLOW AS YOU GO SET
Ένα λαχταριστό σετ… λάμψης που περιλαμβάνει τα best selling προϊόντα Original Skin της Origins. Εμπλουτισμένα με εκχύλισμα willowherb (επιλόβιο) που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας , είναι τα προϊόντα που χτειάζεσαι για απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές και όλο το χρόνο!

 image009

POLAAR, SCANDINAVIAN CHRISTMAS HAT BOX
Είναι το super δώρο για την επιδερμίδα σου, στην πιο γιορτινή συσκευασία με αγάπη από την Σκανδιναβία! Περιλαμβάνει μια Revitalising Polar Night Cream με άλγη από την Αρκτική, ένα κερί Polar Night Scandinavian Candle και μία Northern Light Smoothing Cream με εκχύλισμα ελιάς από τη Σιβηρία. Νύχτα με τη νύχτα, θα δεις την επιδερμίδα σου να ανανεώνεται, την υφή της να βελτιώνεται, να γίνεται και δείχνει πιο απαλή

 image012

CHRISTMAS GIFT SET, HAPPY BELIF HOLIDAY VILLAGE
Αυτό το συλλεκτικό gift set περιέχει την best-selling κρέμα φροντίδας The true cream -Moisturizing bomb σε μεγάλο μέγεθος, συνοδευόμενη από την θρεπτική και ενυδατική Aqua Bomb Sleeping Mask και το νέο προϊόν καθαρισμού aqua Bomb jelly cleanser σε μικρό μέγεθος.

image013

MILK MAKEUP, MVPS MEET THE ALL-STARS-SKINCARE AND MAKE-UP SET
To ΑΠΟΛΥΤΟ κιτ περιποίησης και μακιγιάζ! Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για την προετοιμασία, την ενυδάτωση και το μακιγιάζ της επιδερμίδας σου. Μέσα του θα βρεις την Kush deluxe mascara, το Mini Hydro Grip Primer, το Mini Cooling Water, το Mini Watermelon Brightening Serum, το Glow Oil lip + cheek στην απόχρωση Mauve Shimmer, ένα Mini Highlighter και το Mini Matte Bronzer.

 image014

ANASTASIA BEVERLY HILLS, LOOSE SETTING POWDER
Μία πούδρα που πραγματικά θα σε σώσει! Η αέρινη, ιδιαίτερα φίνα σύνθεσή της απλώνεται εύκολα, απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και θέτει υπό έλεγχο τη γυαλάδα για ένα άψογο, ματ τελείωμα. Είναι ό, τι πρέπει για να μην ξαναγυαλίσεις ποτέ! Διατίθεται σε τρεις φυσικές αποχρώσεις και μία universal διάφανη απόχρωση που… «θαμπώνει» τις ατέλειες και παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, χαρίζοντας ένα άψογο soft-focus εφέ στην επιδερμίδα. 

image017

ERBORIAN, ΣΕΤ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-LOOK AT THAT GLOW!
Το τέλειο kit για την προετοιμασία της επιδερμίδας, που περιλαμβάνει τη Yuza Double Lotion και την Glow Shot Mask. Το σίγουρο είναι πως θα τελειοποιήσεις τον τόνο και τη λάμψη της επιδερμίδας σου με την CC Cream και την Glow Cream σε απόχρωση Doré.

image018

CERAMIDIN™ FANTASY BOX
Με illustrations που απεικονίζουν τον χαρούμενο πιγκουίνο Cera, αυτό το kit περιλαμβάνει τα βασικά της καθημερινής φροντίδας που βελτιώνουν την υγεία της επιδερμίδας, προσφέροντάς της ενυδάτωση όλη μέρα. Σε αυτό το Fantasy Box θα βρεις συγκεκριμένα: Το Dr. Jart+ Ceramidin Liquid, ένα ελαφρύ, ενυδατικό toner που απαλύνει, ενυδατώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα φροντίδας (10ml), το Dr.Jart+ Ceramidin Serum που τρέφει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον υδρολιπιδικό φραγμό της (5ml), τη Dr.Jart+ Ceramidin Cream, μια ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με το 5-Cera Complex που ενδυναμώνει την επιδερμίδα και δημιουργεί μια αποτελεσματική ασπίδα προστασίας από την αφυδάτωση (15ml) και τη Dr.Jart+ Ceramidin Facial Mask, μια ενυδατική μάσκα που βελτιώνει τη υφή, την απαλότητα και την όψη της επιδερμίδας (22g).

Όλα τα προιόντα θα τα βρεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα καταστήματα Sephora, στο www.sephora.gr και στο Sephora Mobile App.

Κάνε follow τα @sephoragreece στα Social Media και subscribe στο κανάλι Sephora Greece στο Youtube για να μάθεις όλα τα νέα και να συμμετέχεις σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.


Πηγή