Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ωδή στο highlighter η Ελένη Μενεγάκη- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Με ένα λευκό, Grecian chic φόρεμα εμφανίστηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και ήταν πιο chic από ποτέ.

Αυτό που ξεχώρισε, ωστόσο, στην εμφάνισή της ήταν το λαμπερό- πολύ λαμπερό- μακιγιάζ της, στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν το highlighter.

Half up, έντονο χρώμα και ροζ παλέτα! Η Ελένη Μενεγάκη δείχνει το trend του φθινοπώρου

Το beauty look της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε on air σήμερα με χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά, λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner, μπόλικη μάσκαρα, ροδί κραγιόν και πολλές δόσεις highlighter.

Το highlighter ήταν αυτό που ξεχώρισε στο make up της παρουσιάστριας και που – συνδυαστικά με το ροζ ρουζ- της έδωσε μπόλικη φρεσκάδα στην επιδερμίδα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Πώς θα φορέσεις κι εσύ σωστά το highlighter

Όπως όλα στο μακιγιάζ, έτσι και το highlighter έχει τα μυστικά του. Δες πώς θα το εφαρμόσεις σωστά, λοιπόν!

#1 Μην το φορέσεις σκέτο

Για να βάλεις highlighter πρέπει να έχεις απλώσει πρώτα στην επιδερμίδα σου make up. Διαφορετικά θα μοιάζεις… με πυγολαμπίδα. Συνδύασέ το και με λίγο ρουζ και το αποτέλεσμα θα είναι tres chic.

#2 Χρησιμοποίησε δύο highlighter για τέλειο αποτέλεσμα

Ένα highlighter σε μορφή πούδρας και ένα κρεμώδες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Πέρνα το highlighter σε μορφή πούδρας με το πινέλο σου πρώτα και από πάνω με ταμποναριστές κινήσεις βάλε το κρεμώδες highlighter.

#3 Highlighter εφαρμόζουμε ψηλά στα ζυγωματικά, στο κόκαλο του φρυδιού, κατά μήκος της μύτης, στο κέντρο των χειλιών (αν θες να φαίνονται πιο σαρκώδη) και στο πηγούνι.

Μη φύγεις! Στην gallery έχω βρει για εσένα τα πιο WOW highlighters της αγοράς για να… ανανεώσεις το νεσεσέρ σου! Κάν’ το κι εσύ όπως η Ελένη!

FYI: Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι access fashion!




Πηγή