Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Όλα όσα θα περιέχει η goodie bag των Oscars 2022

Την Κυριακή 27 Μαρτίου το Hollywood θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές μιας και πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα Oscars 2022. Το red carpet θα γεμίσει εντυπωσιακές παρουσίες, τα gowns και beauty looks των stars θα γίνουν θέμα συζήτησης στα media του πλανήτη και η αγωνία θα χτυπήσει «κόκκινο» για το ποιοι τελικά θα είναι αυτοί οι ηθοποιοί που θα κρατήσουν στα χέρια τους χρυσό αγαλματίδιο. Και όχι μόνο!

Το βράδυ της Κυριακής όλοι οι παρευρισκόμενοι στα Oscars 2022 θα έχουν τη χαρά να παραλάβουν μια goodie bag διόλου ευκαταφρόνητου ποσού με υπέροχα δώρα. Είσαι έτοιμη να μάθεις τι θα περιέχει η goodie bag των Oscars 2022; Εμείς ήδη ζηλεύουμε!

Ο Νίκος Πουρσανίδης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος που συμμετέχει σε ταινία υποψήφια για 3 Όσκαρ

Πλουσιοπάροχη η goodie bag των Oscars 2022

Μπορεί να μην επιστρέφουν όλοι οι stars με ένα χρυσό αγαλματίδιο Oscar στο σπίτι τους, όμως φέτος– για πρώτη φορά- όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πάρουν μια goodie bag με προϊόντα αξίας 100.000 ως 999.999 δολαρίων. Τι θα περιέχει αυτή η goodie bag;

Προϊόντα ομορφιάς, όπως bath bombs με κρυστάλλινη κορυφή, περιποιήσεις ομορφιάς, πακέτα πολυτελών διακοπών και ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας θα βρίσκονται μέσα στην goodie bag – που ονομάζεται «Everyone wins»- των Oscars 2022. Δεν ξέρω αν σου είπα πόσο κοστίζει η τσάντα αυτή καθεαυτή… Γιατί για το περιεχόμενό της σου είπα. Η goodie bag, λοιπόν, κοστολογείται στα 100.000 δολάρια. Τρελό; Ναι!

Τα Oscars κρύβουν, όμως, κι άλλα δώρα… αποκλειστικά και μόνο για τους υποψήφιους των βραβείων. Όσοι, λοιπόν, είναι από τους τυχερούς που έχουν υποψηφιότητα σε κάποια κατηγορία θα απολαύσουν τα εξής: ένα ταξίδι στα Highlands της Σκωτίας με διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε ένα κάστρο 10 υπνοδωματίων, ένα κουτί με μπισκότα pretzels με χρυσό στην κορυφή τους, λιποαναρρόφηση, botox, λέιζερ ανάπλασης δέρματος, life coach sessions, αλλά και… διαχείριση περιουσίας από μια κατασκευαστική εταιρεία στο Los Angeles για το επόμενο κατασκευαστικό τους έργο.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dolby Theatre (@dolbytheatre)

Τι περιείχε η goodie bag των περσινών Oscars

Το 2021 μόνο οι νικητές και οι υποψήφιοι για βραβείο Oscar έλαβαν την πολυπόθητη goodie bag. Τι περιείχε μέσα; Δώρα, όπως λιποαναρρόφηση, επώνυμες κρέμες περιποίησης της επιδερμίδας, κεριά, vegan αφρόλουτρα και βιταμίνες.

Τα δώρα δεν σταμάτησαν εκεί… Η goodie bag των Oscars 2021 προσέφερε στους κατόχους της personal trainer sessions με γυμναστή των διασημοτήτων, αλλά και διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στον φάρο Pater Noster στην ακτή της Σουηδίας.

Τι έχεις να πεις τώρα; Εγώ, πάντως, νομίζω ότι φέτος η διοργάνωση των Oscars είναι πιο large από ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Οι γυναίκες κινηματογραφίστριες κάνουν το μεγάλο τους breakthrough στην ανδροκρατούμενη κατηγορία

  • Oscars: Οι καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών που έκαναν statement στο red carpet του θεσμού




Πηγή