Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις τάσεις στο piercing των αυτιών

Οι τρύπες στα αυτιά μας μπορεί να έγιναν σε πολύ μικρή ηλικία σε κάποιο κοσμηματοπωλείο. Μπορεί να έγιναν επίσης με πάγο και βελόνες στο σπίτι της κολλητής μας και πολλές από αυτές να έκλεισαν με τα χρόνια. Πόσες επικές μάχες είχαμε δώσει με τους γονείς μας που, στη θέα της δεύτερης ή και τρίτης τρύπας στα αυτιά μας, ούρλιαζαν πως μοιάζουμε με φρικιά; Ah, the memories… Ποιος θα έλεγε τότε σε αυτούς τους γονείς πως σήμερα οι τρύπες στα αυτιά είναι τάση και δεν περιορίζονται στους λοβούς μας; Ποιος θα το έλεγε και σε εμάς που ρίχναμε από πάνω τα μαλλιά και πηγαίναμε στην κουζίνα τοίχο-τοίχο; Σε κάθε περίπτωση, σήμερα θα τα πούμε όλα! Για τις τάσεις στο piercing και το τι πρέπει να προσέξεις.

Οι τάσεις που λες προστάζουν τρύπες σε διαφορετικά μέρη. Σε μέρη όπως ο τράγος και ο αντι-τράγος που είναι σημεία του αυτιού με αυτή την ονομασία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Trend #1 Anti-tragus
Είναι η τρύπα που γίνεται στο κομμάτι ακριβώς πάνω από τον λοβό του αυτιού. Μπορεί να στολιστεί με κρικάκι ή και με ό, τι άλλο θες.

piercing aution anti tragus

Trend #2 Conch
Είναι η τρύπα που διαπερνά το αυτί σου και στολίζεται με κρίκο συνήθως. Ξεκινά εσωτερικά του πτερυγίου και φυσικά βγαίνει από την άλλη.

piercing aution conch

Trend #3 Daith
Είναι η τρύπα στο μικρό πτερυγιάκι πάνω από τον τράγο. Εκεί βάζεις όποιο σκουλαρίκι θες αν και τα μικρά κρικάκια είανι προτιμότερα. Ποιος τράγος; Συνέχισε να διαβάζεις…

piercing aution daith

Trend #4 Tragus
O τράγος είναι το πτερύγιο που βοηθά τα ακουστικά να μείνουν στη θέση τους (μη γελάς). Βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αυτιού και στολίζεται με ό, τι αποφασίσεις.

piercing aution tragus

Trend #5 Helix
Είναι οι τρύπες που γίνονται στον έλικα του αυτιού, στο πτερύγιο δηλαδή και δεν υπάρχει κανένας μα κανένας περιορισμός στον στολισμό.

piercing aution helix

Trend #6 Forward Helix
Εδώ έχουμε τρύπα στο μπροστινό μέρους του έλικα και εκεί μπαίνουν συνήθως μικροσκοπικά σκουλαρίκια καθώς δεν υπάρχει άνεση χώρου.

piercing aution forward helix

Trend #7 Industrial
Είναι το πιο hardcore piercing που θέλει μία μπάρα να διαπερνά το πτερύγιο όπως στη φωτογραφία. Για αυτό μάλλον θα σε ψάλουν οι γονείς…

piercing aution industrial

Trend #8 Orbital
Είναι δύο τρύπες, η μία δίπλα στην άλλη (σε οποιοδήποτε σημείο του αυτιού) μέσα από τις οποίες περνά ένας κρίκος. Είανι το αγαπημένο μας.

piercing aution orbital

Trend #9 Rook
Είναι οι τρύπες που γίνονται στην πτύχωση του αυτιού κοντά στον πρόσθιο έλικα (πόσο επιστημονικό!) και στολίζονται με ό, τι θέλεις.

piercing aution rook

Trend #10 Tash
Εδώ τρυπάμε το μέσα μέρος του πτερυγίου και στολίζουμε με μικροσκοπικά σκουλαρίκια. Κρίκοι δεν μπαίνουν…

piercing aution tash

Ο συνδυασμός όλων αυτών είναι το τελευταίο trend μας που λέγεται Constellation και μπορεί να περιλαμβάνει ένα ή και όλα τα παραπάνω. Όχι δεν τελειώσαμε, συνέχισε να διαβάζεις.

piercing aution constellation

Όλα αυτά που είδες πιο πάνω έγιναν από επαγγελματίες, συγκεκριμένα έγιναν από τον piercing master του Hollywood Βen Tauber και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσεις να τα κάνεις μόνη σου FOR THE LOVE OF GOD ALMIGHTY! Αν σου αρέσουν θα πρέπει να απευθυνθείς σε επαγγελματία που θα εξετάσει το αυτί σου, θα σου πει τι γίνεται και τι όχι (μπορεί ανατομικά να μην μπορείς να κάνεις κάτι από αυτά) και πως θα περιποιείσαι το piercing σου μέχρι να επουλωθεί. Όταν λοιπόν πας στους ειδικούς και κάνεις τα δικά σου νέα trendy piercings στείλε μας φωτογραφία να δούμε πόσο trendy είσαι…

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το τρικ για τα σπυράκια είναι μαγικό!

Under €20! Οι 10 αδιάβροχες μάσκαρα που πρέπει να πάρεις στις εκπτώσεις!

Συγκαίγεσαι το καλοκαίρι; Μην ντρέπεσαι! Διάβασε εδώ


Πηγή