Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις δικό σου το φετινό καλοκαίρι!

Η προστασία της επιδερμίδας μας και φυσικά, η απόκτηση του πιο όμορφου μαυρίσματος είναι δύο θέματα που απασχολούν την πλειονότητα των γυναικών κατά τη διάρκεια κάθε καλοκαιριού. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει πολύ πιο προσεκτικές και υπεύθυνες, σε ό,τι αφορά την προστασία της επιδερμίδας, από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία -πόσο μάλλον αν έχουμε και παιδιά.

Σήμερα έχουμε ευτυχώς πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και πώς να τις καλύπτουμε, αφήνοντας πίσω μας τους «μύθους» που επί πολλά χρόνια είχαν επικρατήσει. Την ίδια ώρα, η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να έχουμε στη διάθεσή μας μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα τα οποία μπορούμε να εμπιστευτούμε πλήρως.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις το φετινό καλοκαίρι δικό σου και να χαρίσεις σε εσένα και τα μικρά σου, την απαραίτητη προστασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας, τότε αξίζει να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για το πρόσωπο και το σώμα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προστασία και φυσικό μαύρισμα

Το φυσικό και όμορφο μαύρισμα αποτελεί το ζητούμενο για τις περισσότερες γυναίκες. Για να το αποκτήσεις όμως, γνωρίζοντας παράλληλα ότι θα είσαι πλήρως προστατευμένη από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε αντηλιακό. Και αυτό διότι χρειάζεσαι προϊόντα που θα σου προσφέρουν αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση, φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα διαρκείας και καθόλου λεκέδες.

Επειδή και εμείς θέλουμε όλα τα παραπάνω από τα αντηλιακά μας, στα δικά μας «must» του φετινού καλοκαιριού βρίσκονται τα προϊόντα της σειράς NIVEA SUN Protect & Bronze.

Προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, ενώ το εκχύλισμα γλυκόριζας που περιέχουν, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία παραγωγής μελανίνης! Από το κατάλληλο αντηλιακό στην πιο πρακτική για την παραλία συσκευασία, στο αντηλιακό λάδι σε μορφή spray και το γαλάκτωμα βαθιάς ενυδάτωσης με την αξεπέραστη αντηλιακή προστασία. Αυτό το καλοκαίρι έχεις στη διάθεσή σου ό,τι χρειάζεσαι!

Συνθέσεις υψηλής προστασίας και περιποίησης για το πρόσωπο

Κάθε γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της γνωρίζει καλά πως η προστασία του προσώπου της από την ηλιακή ακτινοβολία είναι το ζητούμενο για ένα όμορφο και υγείες αποτέλεσμα. Και σε ό,τι αφορά στο πρόσωπό μας, εμείς επιλέγουμε πάντα ένα brand που εμπιστευόμαστε και βρίσκεται στη ζωές μας εδώ και πολλά χρόνια: Τη NIVEA.

Με τη σειρά προσώπου NIVEA SUN UV FACE να έρχεται φέτος πλήρως ανανεωμένη, σίγουρα αξίζει να εντάξεις τα προϊόντα της στο νεσεσέρ σου. Με εξελιγμένα αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, φυσικά αντιοξειδωτικά και σύμπλεγμα βιταμινών, χαρίζουν την προστασία αλλά και την περιποίηση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα του προσώπου σου. Από το NIVEA UV Face κατά της πρόωρης γήρανσης και των πανάδων, στο NIVEA UV Face Mat Look για εσένα που έχεις τάση για λιπαρή επιδερμίδα στη NIVEA SUN UV Face BB η οποία προσφέρει υψηλή προστασία και κάλυψη των δυσχρωμιών. Οι επιλογές είναι πολλές και εξαιρετικές.

nivea kalokairi 3

Μοναδική προστασία για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι απαραίτητες επιλογές για τη φροντίδα των παιδιών. Η παιδική επιδερμίδα είναι πιο λεπτή και πιο ευαίσθητη από αυτή των ενηλίκων με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία και τα εγκαύματα. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να εφαρμόζουμε στα παιδιά μας προϊόντα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνα και περιέχουν υψηλούς δείκτες SPF και την ίδια ώρα, τους επιτρέπουν να παίζουν αδιάκοπα στην παραλία αλλά και μέσα στη θάλασσα. Μία ματιά στη σειρά NIVEA SUN Kids Protect & Play θα σε βοηθήσει να κάνεις τη δική σου επιλογή.

nivea kalokairi 4

Η φροντίδα της μη ανεκτικής στον ήλιο επιδερμίδας

Τέλος, στην περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των ατόμων που έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα και η έκθεσή τους στον ήλιο τους προκαλεί συχνά ερεθισμούς και δερματικές αλλεργίες, τότε πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική με τα αντηλιακά προϊόντα που χρησιμοποιείς.

Πιο αναλυτικά, είναι σημαντικό να στραφείς σε προϊόντα τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για επιδερμίδες πολύ ευαίσθητες και μη ανεκτικές στην ηλιακή ακτινοβολία, έχουν υψηλούς δείκτες προστασίας και προστατεύουν από ερεθισμούς. Στη σειρά NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect εμείς ξεχωρίσαμε αρκετά προϊόντα, ενώ στα «must» του δικού μας καλοκαιριού βρίσκεται και η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου NIVEA SUN UV Face Sensitive Soothing η οποία προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και κάλυψη από τη φωτογήρανση που προκαλεί η UV ακτινοβολία!

nivea kalokairi 5

Ό,τι και αν επιλέξεις για την προστασία σου από τον ήλιο αυτό το καλοκαίρι, φρόντισε πρώτα να αφουγκραστείς και να δώσεις βάση στις ξεχωριστές ανάγκες της επιδερμίδας σου και εκείνες των αγαπημένων σου προσώπων. Μπορεί ο ήλιος να καίει έξω, ωστόσο, με τις κατάλληλες επιλογές θα μπορέσεις να τον απολαύσεις, εντός και εκτός θάλασσας και να κάνεις το φετινό καλοκαίρι δικό σου!

#niveasun #ownthesummer


Πηγή