Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Μαρίας Λουΐζας Βούρου

Το κορίτσι μας, η Μαρία Λουΐζα Βούρου μας αιφνιδίασε χθες με τον πολιτικό γάμο αστραπή που έκανε μαζί με τον καλό της Γιάννη Παπαγεωργίου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που, ίσα που προλάβαμε να της ευχηθούμε όμως… μάθαμε τα πάντα για αυτό που μας «έκαιγε»: Το μακιγιάζ της! Η makeup artist και φίλη της Καλλιόπη επιμελήθηκε τόσο το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά της και με ένα τηλεφώνημα τα μάθαμε όλα!

«Το νυφικό μακιγιάζ που επιλέξαμε με τη Λουΐζα, ήταν φυσικό και φρέσκο. Δώσαμε μεγάλη έμφαση στην άψογη επιδερμίδα δημιουργώντας ένα second skin αποτέλεσμα» μας είπε.

maria louiza vourou gamos nifiko makigiaz

«Tονίσαμε τα μάτια με γήινες και bronze αποχρώσεις και δώσαμε έμφαση στο όμορφο σχήμα τους με καφέ μολύβι. Τα φρύδια ήταν καλοσχηματισμένα και τονισμένα αλλά au naturel πράγμα που ήθελε και η ίδια» και μπορούμε να πούμε πως της πήγαινε πολύ!

maria louiza vourou gamos 4

«Βάλαμε ψεύτικες βλεφαρίδες για να κάνουμε το βλέμμα ακόμα πιο έντονο και τέλος, στα χείλη χρησιμοποιήσαμε πιο ήπιες peachy-nude αποχρώσεις» μας είπε και υποσχέθηκε να μας αποκαλύψει ακριβώς το νούμερο του κραγιόν της.

maria louiza vourou gamos

«Τέλος, στα μαλλιά της κάναμε έναν κομψό αλλά νεανικό κότσο με ανέμελες τούφες που έπεφταν στο πρόσωπό της και τόνιζαν τη φρεσκάδα της» ολοκλήρωσε. Η Μαρία Λουΐζα έλαμπε από ευτυχία και φυσικά αυτό βγήκε προς τα έξω και το μακιγιάζ της ήταν ό, τι έπρεπε για την ημέρα. Νυφούλες, κρατήστε σημειώσεις!

Διάβασε ακόμα:

Τα κόκκινα βερνίκια νυχιών που πρέπει να αγοράσεις έστω μία φορά στη ζωή σου

Trends FW/18’: I woke up like this μαλλιά. Κυριολεκτικά

Ποια είναι τελικά τα τέλεια φρύδια; Ας το συζητήσουμε…


Πηγή