Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Όλη η καλοκαιρινή σου φροντίδα σε 3 μόνο βήματα

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται δραστική, βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Η La Roche-Posay σε ετοιμάζει για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις με τα απαραίτητα προϊόντα για να πετύχεις μια τέλεια ενυδατωμένη, λεία και απαλή επιδερμίδα. Ακολούθησε τα βήματα:

ΒΗΜΑ 1: ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ TOLERIANE SENSITIVE με πρεβιοτικά που ανακουφίζει το δέρμα από τα συμπτώματα ευαισθησίας.
 
ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
➔ Ενδείξεις: Για ευαίσθητο δέρμα. Κατάλληλο για βρέφη και παιδιά. Ενυδατώνει, Καταπραΰνει και Προστατεύει.
➔ Ενυδατώνει για 48 ώρες. Επανορθώνει και προστατεύει τον δερματικό φραγμό. Καταπραΰνει και μειώνει τους δερματικούς ερεθισμούς.
➔ Εμπλουτισμένο με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay, που βοηθά στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και προστατεύει το μικροβίωμα του δέρματος.
➔ Μη ευαισθητοποιητικό. Μη φαγεσωρογόνο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο σε Παιδιά και Βρέφη.
 
ΒΗΜΑ 2 : ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ
ANTHELIOS HUILE ΝUTRITIVE SPF30, SPF50+ Αόρατο λάδι προστασίας και θρέψης για άνεση
image005

Το ANTHELIOS Huile Nutritive SPF30 συνδυάζει την απολαυστική υφή λαδιού με την υψηλή προστασία, ενώ παράλληλα θρέφει το δέρμα με αποτέλεσμα να διατηρείται το μαύρισμα για περισσότερο χρόνο. Προστατεύει τόσο από την UVA όσο και την UVB ακτινοβολία. H υφή λαδιού περιέχει συνδυασμό ελαίων για θρέψη και αίσθηση άνεσης στο δέρμα με περιεκτικότητα 2/3 θρεπτικά έλαια και 1/3 από ξηρά έλαια, ώστε να δίνει ένα αόρατο αποτέλεσμα που δεν είναι λιπαρό και δεν κολλάει. Έχει διακριτικό άρωμα καλοκαιριού, είναι υποαλλεργικό, φωτοσταθερό, ανθεκτικό στο νερό και δεν περιέχει paraben.

 
ΒΗΜΑ 3: ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΤΟΝΩΣΗ &ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (Πρόσωπο & Σώμα)
EAU THERMALE- IAMATIKO ΝΕΡΟ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY
image007

Η καθημερινή χρήση του Ιαματικού νερού της La Roche-Posay αποτελεί την απαραίτητη κίνηση για την καθημερινή φροντίδα ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Το Ιαματικό Νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε στιγμή της ημέρας για να καταπραΰνει και να αναζωογονήσει το δέρμα, ενώ αποτελεί την καλύτερη λύση για την αναζωογόνηση του προσώπου όταν βρίσκεται εκτεθειμένο στον ήλιο, τη σκόνη και την υγρασία.

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή περιεκτικότητά του σε Σελήνιο, έχει μοναδικές ευεργετικές δράσεις για το δέρμα:
-Ισχυρή δράση κατά των ελευθέρων ριζών και της πρόωρης γήρανσης
-Αντιφλεγμονώδη δράση
-Ισχυρή επουλωτική δράση
-Ισχυρή καταπραϋντική δράση
-Δράση κατά του κνησμού


Πηγή