Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Όποιο χρώμα ματιών κι αν έχεις με αυτές τις σκιές θα εντυπωσιάσεις

Το κραγιόν, το πιο αγαπημένο καλλυντικό κάθε γυναίκας, έχει μπει κάπως σε δεύτερη μοίρα τους τελευταίους μήνες μιας και η μάσκα προστασίας το κρύβει. Αυτόματα, όλες έχουμε αγαπήσει και έχουμε δώσει λίγη παραπάνω σημασία στο μακιγιάζ των ματιών.

Παρατηρούμε τις σκιές που φορούν οι συνάδελφοι, οι φίλες μας, οι διπλανές μας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αναζητάμε νέα χρώματα και υφές στα καταστήματα καλλυντικών για να έχουμε εντυπωσιακό βλέμμα και γενικά πειραματιζόμαστε με τα eye make up looks μας.

Σίγουρα, λοιπόν, μέσα σε αυτήν την αναζήτηση θα έχεις αναρωτηθεί κι εσύ αρκετές φορές «ποιο χρώμα σκιάς τονίζει τα μάτια μου;». Ναι, υπάρχουν χρώματα που τονίζουν περισσότερο τα γαλανά και πράσινα μάτια και άλλα που αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τα καστανά. Εμείς, όμως, σήμερα θα σου μιλήσουμε για τις σκιές που ταιριάζουν ΣΕ ΟΛΕΣ και κολακεύουν κάθε χρώμα ματιών. Για τις σκιές που πρέπει πάντα να έχεις στο νεσεσέρ σου.

Ποιες είναι αυτές; Μα, φυσικά, οι γήινες σκιές. Καφέ, μπεζ, μπρονζέ, σαμπανιζέ, χρυσές, στο χρώμα της μόκας και της άμμου, οι earthy αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές εμφανίσεις, ενώ τονίζουν μοναδικά κάθε χρώμα ματιών. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πιο κομψά μακιγιάζ ματιών και τις πιο κολακευτικές σκιές για να διαλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται στα γούστα σου. Κάνε scroll και απόλαυσέ τα!

Διάβασε ακόμα: Winter body care! 7 tips για λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα τον χειμώνα


Πηγή