Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Πρέπει να δεις αυτή την εμφάνιση της Bella Hadid

Η αλήθεια είναι πως η Bella Hadid είναι ένα κορίτσι που δεν μας απασχολεί συχνά για δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή της και που την τελευταία φορά που την είχαμε δει, είχε κοντά, μαύρα μαλλιά, όπως στην παρακάτω φωτό.

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jun 30, 2017 at 8:24pm PDT

Αυτά μέχρι πρότινος…. καθώς το supermodel αποφάσισε να «μεταμορφωθεί» για τις ανάγκες του fashion show του οίκου Maison Margiela, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και να γίνει σχεδόν αγνώριστο. Για την ακρίβεια, υπεύθυνοι γι αυτή την «αλλαγή» ήταν τόσο ο hairstylist Eugene Souleiman όσο και η makeup artist Pat McGrath.

 

?MARGIELA? @maisonmargiela couture this morning! a dream come true for me…I still can’t believe it…!!! John Galliano has been one of my fashion idols for as long as I can remember and an icon to so many… Thank you so much @jgalliano @lexyroche for having me in your show…Just being able to watch you work was an honor for me.. All of my love Makeup by our MOTHER queen @patmcgrathreal Hair by the coolest cat @eugenesouleiman

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jul 5, 2017 at 10:48am PDT

Αυτό που έκανε ο Eugene ήταν ότι πέτυχε ένα κοντό, slicked καρέ, καλύπτοντας τα μαλλιά με χρυσό glitter που ξεκινούσε από τη ρίζα και κατέληγε στις άκρες των μαλλιών.

 

A post shared by Love Meraki (@love.meraki) on Jul 6, 2017 at 2:32pm PDT

Εξίσου εκκεντρικό ήταν και το μακιγιάζ της Bella, όπου η Pat McGrath δε δίστασε να φορέσει στα χείλη των μοντέλων -και της Bella- τα νέα Lust MatteTrance Lipsticks (συγκεκριμένα, στα χείλη του supermodel τις αποχρώσεις Elson και Full Panic) ενώ, εντυπωσιακό ήταν και το ασημένιο, μεταλλικό αξεσουάρ που χώριζε κάθετα τα χείλη.

 

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on Jul 5, 2017 at 10:54am PDT

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως όλα τα beauty looks από το show του οίκου ήταν εντελώς διαφορετικά και άκρως εντυπωσιακά!

 

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on Jul 5, 2017 at 2:44am PDT

 

A post shared by @eugenesouleiman on Jul 6, 2017 at 3:10am PDT

 

A post shared by FASHION WEEK TICKETS (@fashion_week_tickets) on Jul 6, 2017 at 1:37pm PDT


Πηγή