Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Όσα beauty rituals με «έσωσαν» στην καραντίνα και συνεχίζω μέχρι και σήμερα

Δε θα σου πω ψέματα. Τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό, τον περασμένο Μάρτιο, ότι μπαίνουμε σε lockdown και δε θα επιτρέπεται να μετακινούμαστε με άνεση στη χώρα ένιωσα κάπως περίεργα. Εκτός από το γεγονός ότι δε θα μπορούσα για καιρό να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, να κάνω μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα και να απολαύσω κάπου όμορφα τον καφέ μου, είχα να διαχειριστώ και το γεγονός ότι θα δουλεύω και από το σπίτι. Γιατί όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται δεν ήθελα να μένω όλη μέρα σπίτι.

Αποφάσισα, ωστόσο, να μην αφήσω τον πανικό, το άγχος και τη νέα πραγματικότητα να με καταβάλουν και έριξα όλο το «βάρος» στη φροντίδα του εαυτού μου και κυρίως της ομορφιάς μου. Βλέπεις, αφού ολοκλήρωνα τη δουλειά μου είχα άλλες 6-7 ώρες ελεύθερες μέχρι να κοιμηθώ. Πόσες ταινίες και σειρές να δω;! Το έριξα, λοιπόν, στο beaute… και το ευχαριστήθηκα.

Περιποιήθηκα τα μαλλιά μου όσο δεν το είχα κάνει ποτέ άλλοτε. Το ίδιο έκανα και με την επιδερμίδα μου. Πραγματικά, δε θυμάμαι να έχω ακολουθήσει ποτέ τόσο αυστηρά μια ρουτίνα… Ούτε όταν έδινα Πανελλήνιες (χιχι!). Και με όλη μου την ειλικρίνεια το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Στην παρακάτω gallery σου εξηγώ αναλυτικά όλα όσα έκανα σε μαλλιά και skincare routine και τα οποία συνεχίζω να κάνω. Γιατί όλα είναι μια συνήθεια και ειλικρινά αξίζει να αφιερώνουμε σε εμάς τις ίδιες στιγμές. Λίγα λεπτά για να νιώσουμε όμορφα και να γίνουμε όμορφες. Γιατί όταν είμαστε όμορφες εξωτερικά και το βλέπουμε, το ίδιο θα συμβεί και μέσα μας. Και αντίστροφα, βέβαια.

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο make up trend της σεζόν, σύμφωνα με τον make up artist της JLo


Πηγή