Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Όσο λευκό δέρμα κι αν έχεις μπορείς να βάλεις bronzer – 4 tips για σωστή εφαρμογή

Μη βιαστείς να πεις ότι προσγειώθηκα απότομα στο καλοκαίρι. Όχι, όχι! Το bronzer μπορεί να είναι must-have καλλυντικό του καλοκαιριού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν φοριέται και τον υπόλοιπο χρόνο.

Και τώρα, που έχει γίνει γνωστό ότι ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος το ερχόμενο τριήμερο της 25ης Μαρτίου, δεν έχεις παρά να εγκαινιάσεις το bronzer. Να δώσεις αυτήν την ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα σου χωρίς καν να έχεις καθίσει στον ήλιο!

5 bronzer και 5 tips για να το χρησιμοποιήσεις σωστά

Για να μην… τα θαλασσώσεις, όμως, και βγεις για βόλτα με σκιές και δυσχρωμίες στην επιδερμίδα, πρέπει να ξέρεις και πώς θα απλώσεις σωστά το bronzer στο πρόσωπό σου. Ειδικά αν έχεις λευκή επιδερμίδα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Δες, λοιπόν, παρακάτω τα πολύ χρήσιμα tips εφαρμογής του bronzer και good luck, girl!

Τα mustknow tips για να φοράς σωστά το bronzer

#1 Επίλεξε bronzer έναν τόνο πιο σκουρόχρωμο από το δέρμα σου

Αν έχεις μαυρισμένη επιδερμίδα και κάνεις ένα μικρό λαθάκι με το bronzer, κουτσά στραβά κάπως θα το σώσεις. Αν ακόμα, όμως, είσαι ολόλευκη σαν το γάλα… εκεί το πράγμα δεν σώζεται. Γι’ αυτό και θέλει πολλή προσοχή στην επιλογή της απόχρωσης του bronzer. Αυστηρά έναν τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου πρέπει να είναι το προϊόν που θα επιλέξεις.

#2 Μόνο bronzer σε πούδρα

Τα υγρά και κρεμώδη bronzer είναι τόσο ανάλαφρα και υπέροχα, αλλά… μόνο για το καλοκαίρι. Τις υπόλοιπες εποχές, ακόμα κι αν το δέρμα σου είναι ξηρό, πρέπει να επιλέγεις μόνο bronzer σε πούδρα. Κι αυτό, γιατί η πούδρα «συγχωρεί» περισσότερα λάθη.

#3 Το πινέλο έχει σημασία

Το ιδανικό πινέλο για να απλώσεις σωστά το bronzer σου είναι το kabuki (κοντό και με πυκνές τρίχες). Με αυτό ελέγχεις καλύτερα την ποσότητα και τοποθετείς το bronzer στα σωστά σημεία.

#4 Τα σωστά σημεία

Εδώ ισχύει ό,τι ακριβώς και το καλοκαίρι. Δεν θα πουδράρεις όλο το πρόσωπό σου με bronzer, γιατί τότε… θα έρθει η απόλυτη καταστροφή. Bronzer βάζεις μόνο σε ζυγωματικά, στη ράχη της μύτης, στους κροτάφους και σβήνεις πολύ ελαφριά στο πηγούνι.

Και τώρα που έμαθες όλα τα μυστικά του bronzer, check την gallery! Θα βρεις 5 bronzer σε πούδρα, τα οποία και θα λατρέψεις από την πρώτη κιόλας χρήση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Highlighter και bronzer για super glam μακιγιάζ – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

  • Jennifer Lopez: Είναι η βασίλισσα του bronzer! Δες πώς θα γίνεις κι εσύ


Πηγή