Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Όταν ανακάλυψα γιατί φριζάρουν τα μαλλιά μου κατάφερα να βρω την ιδανική σειρά περιποίησης για εμένα

Τα μαλλιά μου φριζάρουν, φριζάρουν πολύ και για καιρό πίστευα ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι η υγρασία. Κάθε που άρχιζε να βρέχει, τα μαλλιά μου γίνονταν διπλάσια σε όγκο (με την κακή έννοια) και περνούσα καλοκαίρια ολόκληρα με μαλλιά φουντωτά ή πιασμένα σε κότσο, απλά και μόνο γιατί δεν μπορούσα να τα τιθασεύσω στο νησί. Η υγρασία, λοιπόν, ήταν ο νούμερο ένα εχθρός των μαλλιών μου και χρειάστηκε να ακούσω την Δέσποινα Καμπούρη να μιλά για τον Γολγοθά της ώστε να καταλάβω ότι δεν φταίει μόνο η υγρασία…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Despina Kampouri (@despinakampouri)

Βλέπεις, η Δέσποινα είχε το ίδιο πρόβλημα με τα δικά της μαλλιά, αλλά δεν είχε τον ίδιο εχθρό. Τα δικά της μαλλιά έδιναν μάχη με το φριζάρισμα και την ξηρότητα, όχι με την υγρασία και κάπως έτσι, έγινε το κλικ στο μυαλό μου: Έχω και εγώ πολύ ξηρά μήκη και άκρες! Η ξηρότητα και η υγρασία ένωναν τις δυνάμεις τους και είχα αυτό το αποτέλεσμα στα μαλλιά μου. Τι θα μπορούσα λοιπόν να κάνω για αυτό; Έρευνα και… stalking! Ναι, προφανώς και παρακολούθησα τις κινήσεις της Δέσποινας στα social media για να δω πώς κατάφερε να τιθασεύσει το φριζάρισμα στα δικά της μαλλιά, αλλά έκανα και τη δική μου έρευνα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Garnier Greece (@garniergr)

Τα δικά μου μαλλιά ως σγουρομάλλα ήταν από πάντα ξηρά και σίγουρα δεν τα βοήθησε η  φθορά εξαιτίας των τεχνικών εργασιών (ανταύγειες και ξανοίγματα) Η Νο1 ανάγκη τους, λοιπόν, είναι η βαθιά θρέψη -και όχι λείανση όπως νόμιζα! Χάρη στη σωστή θρέψη τα μαλλιά τιθασεύουν και αποκτούν  απαλότητα, και μετά από το stalking που σου είπα, κατέληξα να δοκιμάζω τη σειρά Avocado Oil & Shea Butter του Botanic Therapy της Garnier, τη σειρά δηλαδή που «έσωσε» και τη Δέσποινα Καμπούρη! Με το άνοιγμα της πρώτης συσκευασίας απλά ξετρελάθηκα. Με τη μυρωδιά όμως δεν γίνονται θαύματα συνεπώς ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ. Σε κάθε λούσιμο έκανα πλούσιο, μεταξένιο αφρό με το σαμπουάν  της σειράς και συνέχιζα με τη μαλακτική κρέμα. Δύο φορές την εβδομάδα πρόσθεσα στη ρουτίνα μου τη μάσκα εντατικής θρέψης Botanic Therapy Avocado Oil & Shea Butter. Από την πρώτη εβδομάδα τα μαλλιά μου ήταν σχεδόν αγνώριστα…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Garnier Greece (@garniergr)

Πιο απαλά και τιθασευμένα , πιο εύκολα στο χτένισμα και το styling, πιο στιλπνά και με υφή! Τα μαλλιά μου είχαν αρχίσει να μεταμορφώνονται σε όλα όσα ήθελα ποτέ και πέρασε από το μυαλό μου να στείλω ένα μήνυμα στη Δέσποινα Καμπούρη αλλά… ντράπηκα (stalker). Γιατί όμως είδα τόση διαφορά; Γιατί η σειρά Avocado Oil & Shea Butter συνδυάζει… βούτυρο καριτέ και έλαιο αβοκάντο ,δύο από τα  πιο ευεργετικά για τα μαλλιά συστατικά γνωστά για τις ιδιότητες βαθιάς θρέψης και απαλότητας που θρέφουν εντατικά την τρίχα και έτσι καταπολεμούν το φριζάρισμα -όχι επιφανειακά, αλλά από το εσωτερικό της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Garnier Greece (@garniergr)

Το καταπληκτικό είναι ότι το σαμπουάν της σειράς Avocado Oil & Shea Butter διατίθεται και σε Eco Pack των 500ml που δίνει για 1η φορά τη δυνατότητα να ξαναγεμίζουμε  και να ξαναχρησιμοποιούμε το μπουκάλι σαμπουάν της σειράς, εξοικονομώντας 80% λιγότερο πλαστικό, για να βάζει η κάθε μία μας το δικό της λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος..

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, η υγρασία ναι μεν φριζάρει τα μαλλιά αλλά πολλές φορές, τα αίτια είναι πιο βαθιά aka ξηρότητα και χρειάστηκε λίγο stalking στην αγαπημένη μου celebrity, αλλά και λίγη έρευνα για τη μάρκα Botanic Therapy της Garnier και τα συστατικά που επιλέγει για να ανακαλύψω ότι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά μου είναι εντατική θρέψη  που προσφέρει η ολοκληρωμένη ρουτίνα Avocado Oil & Shea Butter!




Πηγή