Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Όταν λέμε πως στη Benefit βρίσκεις ακριβώς το χρώμα μολυβιού που θες εννοούμε ΑΚΡΙΒΩΣ!

Το ότι η Benefit Cosmetics είναι η βασίλισσα του μακιγιάζ των φρυδιών είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και δεν δεχόμαστε κουβέντα! Κανένα άλλο brand δεν έχει δικά του brow bars (αποκλειστικά στα Sephora) με μοναδικές υπηρεσίες φρυδιών και ειδικό πρωτόκολλο. Κανένα άλλο brand δεν έχει όχι ένα και δύο αλλά… 12 διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών και κανένα άλλο brand δεν έχει δικό του digital εργαλείο για να δοκιμάσεις εικονικά τα φρύδια που σου ταιριάζουν! Η Benefit είναι η απόλυτη μάρκα για τα φρύδια και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Ποιο όμως είναι το best selling προϊόν της; Ξέρουμε πως «πεθαίνεις» να μάθεις και θα στα πούμε όλα γιατί, το συγκεκριμένο προϊόν, τυχαίνει να έχει και σπουδαία νέα!

Το best selling προϊόν της σειράς φρυδιών της Benefit Cosmetics και ο πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το Precisely, my brow pencil! Και θα σου εξηγήσουμε γιατί. Το Precisely, my brow pencil! Δεν μοιάζει με κανένα άλλο προϊόν φρυδιών. Έχει πολύ λεπτή αλλά απίθανα ανθεκτική μύτη (αντέχει 25 φορές το βάρος της) και συμπυκνωμένες χρωστικές που πραγματικά εγγυώνται το πιο φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα. Με το Precisely, my brow pencil! Μπορείς να ζωγραφίσεις μία-μία τις τρίχες που λείπουν από τα φρύδια σου και να τελειοποιήσεις το σχήμα τους. Μπορείς να γεμίσεις τα κενά και να «παίξεις» με την πίεση που θα ασκήσεις κατά το μακιγιάζ για να διαφοροποιήσεις τους τόνους. Το σημαντικότερο όμως ατού του Precisely, my brow pencil! Είναι άλλο…

GL PreciselyShadeExtentions19 Organic Product Laydowns 1

Στην γκάμα του Precisely, my brow pencil! Θα βρεις ακριβώς… ΑΚΡΙΒΩΣ το χρώμα που ταιριάζει σε εσένα! Όχι δεν αστειευόμαστε, ακόμα και αν έχεις φρύδια που είναι οριακά γκρι ή κόκκινα φρύδια, αν έχεις σαντρέ ή ντορέ ξανθά, φουντουκί ή σοκολατί καστανά, όποιο και αν είναι το χρώμα των φρυδιών σου, μία από τις 12 αποχρώσεις του Precisely, my brow pencil! Είναι η δική σου!

1111111

Βλέπεις, οι αποχρώσεις του δεν χωρίζονται σε dark, light, medium κοκ. Δεν έχουν καν απλή αρίθμηση όπως 1, 2, 3. Έχουν ακόμα πιο συγκεκριμένες διαβαθμίσεις, τόσο συγκεκριμένες όσο και το χρώμα των φρυδιών σου. Πιο αναλυτικά, τα ανοχτόχρωμα φρύδια καλύπτονται πλήρως με τις αποχρώσεις 1, 2, 2.5 και cool grey, τα καστανά φρύδια με τις αποχρώσεις 3, 3.5, 3.75, 4, 4.5, τα πολύ σκούρα με τις 5, 6 και cool grey ενώ υπάρχει και ένα χρώμα για κοκκινομάλλες… το 2.75!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το Precisely, my brow pencil! Είναι μία τεράστια brow αγκαλιά που μας χωράει όλες!  Δεν είναι τυχαίο άρα το ότι ένα Precisely, my brow pencil! Πωλείται κάθε 5’’. Δεν είναι παράλογο το ότι η Benefit Cosmetics παράγει καθημερινά περίπου 50.000 Precisely, my brow pencil! Μάλιστα, αν βάλουμε στη σειρά όλα τα Precisely, my brow pencil που έχουν πουληθεί από τότε που κυκλοφόρησε, μπορούμε να κάνουμε το γύρω του Σαν Φρανσίσκο 26 φορές! Ναι, μιλάμε για το απόλυτο προϊόν φρυδιών και για να το γνωρίσεις από κοντά δεν έχεις να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

#1 Μπες στα highlights της National Brow Artist Greece, Λόλα Ντόκα στο Instagram (@lola_doka) για να δεις περισσότερα για την χρήση του Precisely, my brow pencil καθώς και tips & tricks!

#2 Σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα Sephora για να το δεις από κοντά ή γνώρισέ τα στο e-shop των Sephora (μαζί με όλη την τεράστια γκάμα μακιγιάζ της Benefit)

#3 Όσο είσαι εκεί άσε το Benebabe να σου προτείνει ποιο χρώμα πρέπει να πάρεις και κλείσε το ραντεβού σου για περιποίηση στο κοντινότερο σε εσένα brow bar!

Μα τι κάνεις ακόμα εδώ….




Πηγή