Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ώρα για αλλαγές και… bottleneck bangs! Το πιο hot hair trend του 2022

Πέραν του καρέ κουρέματος, που κυριάρχησε όσο κανένα άλλο το 2021, είδαμε πολύ έντονα και τις curtain bangs. Η Jennifer Lopez, η Zendaya, η Kaley Coco και άλλες celebrities δοκίμασαν στα μαλλιά τους αυτές τις πολύ κομψές και βολικές αφέλειες δίνοντας σε εμάς – τα απλά κορίτσια- το σύνθημα να το τολμήσουμε.

Το 2022 οι curtain bangs συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο, όμως… έρχονται οι bottleneck bangs να τους κλέψουν τη δόξα και να επικρατήσουν. Τι ακριβώς είναι αυτές οι αφέλειες; Παρακάτω θα τα μάθεις όλα.

Lip overline: Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα και εντελώς φυσικά

Τι είναι οι bottleneck bangs

Οι bottleneck bangs είναι εμπνευσμένες από τον λαιμό ενός μπουκαλιού, εξ’ ου και το όνομα bottleneck. Στην ουσία, στη μέση του μετώπου οι αφέλειες είναι πιο κοντές, και όσο πλησιάζουν στα μάτια και στην άκρη του μετώπου μακραίνουν φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά.

Οι συγκεκριμένες αφέλειες είναι πιο αραιές από τις κλασικές και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε πρόσωπο κολακεύοντάς το ανάλογα με το σχήμα του.

margot robbie

Ήδη, μάλιστα, πολλές stars έχουν τολμήσει το πιο hot hair trend του 2022 – ανάμεσά τους η Lily Collins, η Dakota Johnson και η Margot Robbie.

Hair Inspo

Αν σκεφτόσουν μια αλλαγή το 2022, ήρθε η στιγμή να την κάνεις! Πες «ναι» στις bottleneck bangs και ανανέωσε το στυλ σου.

Θα σε βολέψουν πολύ μιας και κολακεύουν τόσο τα ίσια όσο και τα σγουρά μαλλιά, ενώ μπορείς να τις κάνεις και σε μακριά και σε κοντά μαλλιά. Πάρε, λοιπόν, όλο το hair inspo που χρειάζεσαι στην gallery και κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3 tips για να πάψουν να πετάνε οι φύτρες των μαλλιών σου

#trending: Βιταμίνη C για τα μαλλιά – όσα πρέπει να ξέρεις και προϊόντα για να δοκιμάσεις


Πηγή