Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

​Cat eye μακιγιάζ χωρίς να βαφτείς;; Κι όμως γίνεται!

Έτσι θα πετύχεις ένα γρήγορο και επαγγελματικό μακιγιάζ στα μάτια χωρίς να βαφτείς καθόλου! Το cat eye look όσο και αν μας αρέσει σαν μακιγιάζ, δεν είναι εύκολο για όλες μας να το πετύχουμε! Κάπου μεταξύ αιλάινερ, μολυβιού και μάσκαρα “χάνεται το παιχνίδι”. Η γραμμές που σχηματίζεις στο πάνω βλέφαρο δεν έχουν τη χαρακτηριστική καλλιγραφική και ανοδική φορά που πρέπει, ούτε είναι ίδιες μεταξύ τους. Ως αποτέλεσμα; Τα μάτια να δείχνουν διαφορετικά και η μουτζούρα που έχει δημιουργηθεί αρχίζει και παραπέμπει κυρίως σε smokey eye τελικά! Είναι σαν να βρίσκομαι μπροστά στον καθρέφτη σου έτσι; Μα σε νιώθω φίλη μου είναι λογικό… δεν γεννηθήκαμε όλες επαγγελματίες make up artist! Και εκεί που βρίσκεσαι με τα σύνεργα ομορφιάς στο χέρι, με την όψη που παραπέμπει κάπου μεταξύ σε Marilyn Manson και τσίρκο Medrano… σε πιάνει η απόγνωση και το παράπονο! Κακώς γιατί εγώ σου βρήκα τη λύση! Αυτό το cat eye μακιγιάζ το θέλουμε και θα το έχουμε! Χαρίζει εντυπωσιακό βλέμμα, έντονο σεξαπίλ και άψογη εμφάνιση. Και μάλιστα, χωρίς να χρειαστείς τίποτα από τα συνηθισμένα προϊόντα αφού όλα θα “κουμπώσουν” ή καλύτερα θα κολλήσουν στην κυριολεξία, αυτόματα επιλέγοντας δύο μόνο πράγματα!

1. Αυτοκόλλητα αιλάνερ 

Έτοιμη, καλοσχηματισμένη, καμπυλωτή γραμμή που απλά κολλάς πάνω στο βλέφαρο σου και έχεις αμέσως το αποτέλεσμα που αναζητάς χωρίς να παιδεύεσαι και να μουτζουρώνεσαι! Στα Sephora θα βρεις μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξεις όσα θες!

Αν ψάχνεις για μια ακόμα πιο εκκεντρική, και εντυπωσιακή εμφάνιση, ο οίκος Dior επίσης έχει λανσάρει αυτοκόλλητα αιλάινερ. Σε πολύ περίτεχνη και ιδιαίτερη σχεδίαση, που σίγουρα δε θα μπορούσες να αποκτήσεις χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία.

 

Dior velvet Eyes

2. Μαγνητικές βλεφαρίδες

Φυσικά το τέλειο cat eye look πρέπει να ολοκληρωθεί με πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες…μαγνητικές αυτή τη φορά! Κολλάνε μεταξύ τους αυτόματα και κυρολεκτικά ξεμπερδεύεις από τις μάσκαρα ή τις ψεύτικές που πρέπει να εφαρμόσεις με πραγματική κόλλα. Θα τις βρεις στο wwww.ikonomakis.gr 

MAGNETIC LASHES 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

6 beauty tips που θα λατρέψεις το 2018


Πηγή