Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

10 αγαπημένες ξανθές celebrities για να εμπνευστείς πριν πας στο κομμωτήριο

Τα κομμωτήρια -επιτέλους- είναι και πάλι ανοιχτά μετά από πολύ καιρό και ξέρουμε πως αυτή η εξέλιξη μόνο χαρούμενη σε έχει κάνει. Ήρθε αυτή η ώρα που περίμενες να ανανεώσεις το κούρεμά σου και να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου, ή… -γιατί όχι;- να αλλάξεις εντελώς το χρώμα σου!

Άλλωστε, η αλλαγή της εποχής είναι πάντα μια καλή δικαιολογία για αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση. Συμφωνείς; Γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να σε δελεάσουμε, να σε κατατοπίσουμε και να σε εμπνεύσουμε μιλώντας για… ξανθό. Το πιο εντυπωσιακό, κολακευτικό και περιζήτητο χρώμα μαλλιών εδώ και δεκαετίες.

Ναι! Σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλες, όπως αντίστοιχα και τα μαύρα μαλλιά δεν πάνε σε όλα τα κορίτσια. Αν, όμως, τα χρώματά σου είναι ανοιχτά, αν έχεις καστανόξανθα μαλλιά ή ανοιχτή επιδερμίδα, εννοείται πως μπορείς να το τολμήσεις! Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, και το γεγονός ότι το ξανθό είναι το πιο «πολυφορεμένο» χρώμα μαλλιών στην τηλεόραση και γενικά στο εγχώριο και διεθνές star system.

Είναι ένα καθαρά τηλεοπτικό χρώμα- γι’ αυτό και οι αγαπημένες Ελληνίδες παρουσιάστριες το τιμούν δεόντως-, ένα χρώμα που «γράφει» μοναδικά στον φακό και που αμέσως τραβά τα βλέμματα. Θέλει, βέβαια, πολλή και εντατική φροντίδα. Αυτό οφείλουμε να σου το πούμε. Δεν θέλουμε, όμως, αυτό να σε πτοεί. Ξέρεις γιατί; Διότι οι 10 ξανθές celebrities, που θα δεις στην παρακάτω gallery, έχουν βρει εδώ και χρόνια τα «κουμπιά» του δικού τους ξανθού και δεν το αποχωρίζονται με τίποτα. Μένουν πιστές και αμετανόητες ξανθές και εμείς λέμε πως πολύ καλά κάνουν.

Εσύ είσαι έτοιμη να τις δεις και να πάρεις έμπνευση για να επιλέξεις το δικό σου ξανθό χρώμα; Αν το πάρεις απόφαση, πάντως, ένα τηλέφωνο στον κομμωτή σου αρκεί για να σε φέρει πιο κοντά στο ξανθό των ονείρων σου!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! 5 αποτελεσματικές συνταγές ομορφιάς για να καταπολεμήσεις τις ραγάδες


Πηγή