Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

10 αδιάβροχες μάσκαρα που δεν θα σε προδώσουν όσα μακροβούτια κι αν κάνεις

Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ είναι ξεκάθαρα η μάσκαρα. Θα σου πω την αλήθεια! Έχω πολύ μεγάλες, πλούσιες και καμπυλωτές βλεφαρίδες, που οι φίλες μου τις ζηλεύουν (πάντα με την καλή έννοια). Τι να κάνω! Με ευνόησε η φύση.

Παρ’ όλα αυτά πάντα μου άρεσε να τις τονίζω με μαύρη μάσκαρα. Να δίνω ένταση και περισσότερο βάθος στο βλέμμα μου. Να, όμως, που ένα καλοκαίρι πριν πολλά χρόνια ξεχάστηκα, έβαλα την απλή μάσκαρα που φορώ κάθε μέρα, έκανα μακροβούτι στη θάλασσα κι ήμουν… λες κι έκλαιγα μερόνυχτα μετά.

Η μουτζούρα έφτασε σε άλλο level. Και από τότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν ξέχασα ποτέ την αδιάβροχη μάσκαρά μου.

Must have! Τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ όλων των εποχών

Αδιάβροχη μάσκαρα όλο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, λοιπόν, φοράω μόνο αδιάβροχη μάσκαρα. Βλέπεις, έτσι προστατεύω το μακιγιάζ μου από… κακοτοπιές. Και το λέω αυτό, γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο να «λιώσει» η μάσκαρα από τον καύσωνα ή να γίνει ένα με το δέρμα μου μόλις κάνω τις υπέροχες βουτιές μου στη θάλασσα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline)

Γι’ αυτό κι εγώ αποφάσισα σήμερα να σε βοηθήσω να βρεις την κατάλληλη για εσένα αδιάβροχη μάσκαρα και να την έχεις σαν φυλαχτό στην πόλη ή στο νησί που θα βρεθείς. Δες την gallery με τον οδηγό αγοράς που ετοίμασα και είμαι σίγουρη πως θα εντοπίσεις την ιδανική, αδιάβροχη μάσκαρα για τις δικές σου βλεφαρίδες.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα την αφαιρέσεις μετά… Κι εκεί έχω βάλει το χεράκι μου.

Ντεμακιγιάζ για… αδιάβροχες καταστάσεις

Όπως υπάρχουν προϊόντα για αδιάβροχο μακιγιάζ, έτσι υπάρχουν και ειδικά προϊόντα για την αφαίρεση αυτού. Δεν μπορείς να βγάλεις την αδιάβροχη μάσκαρα ή το αδιάβροχο make up με τα συμβατικά προϊόντα ντεμακιγιάζ που έχεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ερεθίσεις την επιδερμίδα σου από το τρίψιμο.

Στην αγορά κυκλοφορούν ειδικά προϊόντα- γαλακτώματα, λοσιόν και νερά micellaire- που υπόσχονται να αφαιρέσουν απαλά την αδιάβροχη μάσκαρα από τις βλεφαρίδες σου θρέφοντάς τις παράλληλα.

Ναι, καλά κατάλαβες! Σου βρήκα κι από αυτά. Όλα θα τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.




Πηγή