Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 αλογοουρές για all-day εμφανίσεις

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν πολύ εμάς τις γυναίκες σε καθημερινή βάση είναι πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας. «Τι χτένισμα να κάνω πάλι σήμερα;», έχεις πει ουκ ολίγες φορές στον εαυτό σου την ώρα που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και ετοιμάζεσαι για τη δουλειά.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα να σου προτείνω να κάνεις αλογοουρά! Όχι, όμως, την απλή, γρήγορη και κλασική αλογοουρά, την οποία πιάνεις απλά με το λαστιχάκι και… φεύγεις από το σπίτι. Θα σου δείξω αυτό το κάτι παραπάνω!

The fishbone braid: Δες πώς θα φτιάξεις αυτήν τη chic και ιδιαίτερη αλογοουρά

Γιατί αλογοουρά

Εκτός από ένα ultra chic χτένισμα, η αλογοουρά σώζει… για πολλούς λόγους. Πρώτον, αν είσαι άλουστη, με την αλογοουρά δεν θα το καταλάβει κανένας. Βάζεις λίγο dry shampoo στις ρίζες, κάνεις μασάζ με τα χέρια σου, δίνεις όγκο και πιάνεις ένα κομψό ponytail!

Επιπλέον, έχοντας πιασμένα σε αλογοουρά τα μαλλιά σου δεν θα εκνευρίζεσαι όταν φοράς μάσκα στον χώρο εργασίας σου. Ξέρεις πόσες φορές έχω… γίνει έξαλλη με τα μαλλιά μου να μπλέκονται στη μάσκα; Ας μη σου πω καλύτερα. Ενώ με την αλογοουρά… όλα είναι υπό έλεγχο!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ???????? ????????? ??????????? (@hairby.brittany)

Ο τρίτος και πολύ σημαντικός λόγος που ειδικά αυτήν την εποχή προτιμώ τις αλογοουρές είναι η ζέστη. Η ζέστη επέστρεψε και εγώ έχω πολλά μαλλιά, ζωή να’ χουν. Δεν αντέχω, λοιπόν, να ιδρώνω και να σκάω. Ponytail is the solution!

Ιδέες για αλογοουρές

Να’ ναι καλά οι hairstylists και Instagrammers και από ιδέες για αλογοουρές άλλο τίποτα. Επιστράτευσε τσιμπιδάκια, φουρκέτες, scrunchies, στέκες και hairclips και… πίστεψέ με! Θα κάνεις θαύματα.

Ξέρεις πόσο διαφορετική και inspirational μπορεί να δείξει μια απλή αλογοουρά, αν την πιάσεις με ένα oversized scrunchie;

Θα το δεις και στην gallery, όπου επίσης θα πάρεις ιδέες και για άλλες αλογοουρές, όπως οι bubble, που είναι super hot τάση, αλλά και οι sleek, που λατρεύουν οι influencers.

Περιηγήσου στην gallery και… have a good hair day!

Cover photo: @untamedpetals




Πηγή