Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 απαραίτητα προϊόντα στη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Μπορεί οι θερμοκρασίες έξω να θυμίζουν καλοκαίρι και να μας επιτρέπουν να ρίχνουμε μερικές βουτιές ακόμη στη θάλασσα, όμως αυτό… δεν θα κρατήσει και πολύ.

Ο καιρός θα μας δείξει όπου να’ ναι το αληθινό- φθινοπωρινό- του πρόσωπο και αυτό αυτόματα σημαίνει ότι εσύ θα πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών σου.

Πριν δοκιμάσεις το botox βάλε τα copper peptides στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Προσοχή στην επιδερμίδα και στα μαλλιά

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που… αρχίζει η τριχόπτωση. Εγώ ήδη αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα και τα νεύρα μου δεν είναι και στα καλύτερά τους. Νομίζω, όμως, πως έχω βρει τη λύση για να μη μου μένουν τούφες στα μαλλιά και θα σε βοηθήσω σε αυτό. Trust me!

Τα φθινοπωρινά beauty προβλήματα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτά! Η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από βαθιά και εντατική ενυδάτωση, από λάμψη και φρεσκάδα.

Βλέπεις, όταν η θερμοκρασία πέφτει και ο κρύος αέρας «χτυπά» το πρόσωπό σου, τότε είναι πολύ εύκολο να δεις το δέρμα σου να ξεφλουδίζει και τα χείλη σου να σκάνε.

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη ρουτίνα σου το φθινόπωρο

#1 Αλλαγή στην ενυδατική κρέμα σου

Το βασικότερο όλων που πρέπει να κάνεις το φθινόπωρο είναι να αλλάξεις την ενυδατική σου κρέμα. Λογικά, μέσα στο καλοκαίρι χρησιμοποιούσες ελαφριά ενυδατική- ίσως σε μορφή gel! Τώρα χρειάζεσαι πιο εντατική περιποίηση και αυτό μεταφράζεται ως… πλούσια ενυδατική κρέμα.

via GIPHY

#2 Βιταμίνη C

Αν ακόμα δεν την έχεις βάλει στη ρουτίνα ομορφιάς σου, να ξέρεις πως… χάνεις. Χρησιμοποίησέ τη στην πρωινή beauty routine σου το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ώστε κάθε μέρα να έχεις λαμπερό δέρμα. Ειδικά αυτήν την εποχή, που η επιδερμίδα γίνεται πιο θαμπή, χρειάζεσαι τη βιταμίνη C οπωσδήποτε!

#3 Έλαιο

Θα χαρίσει στο δέρμα σου την απαλότητα και τη λάμψη που έχεις ανάγκη αυτήν την εποχή. Χρησιμοποίησέ το ως τελευταίο βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

#4 Lip balm

Όσο ο καιρός κρυώνει τόσο τα χείλη σου θα αφυδατώνονται. Βλέπεις, ο ξηρός και κρύος αέρας είναι εχθρός των χειλιών. Τι χρειάζεσαι; Ένα ενυδατικό lip balm, που θα το έχεις καθημερινά, πάντα και παντού, στην τσάντα σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Skincare.com by L’Oréal (@skincare)

#5 Μάσκα ομορφιάς οπωσδήποτε

Κι άλλη ενυδάτωση, ναι! Χρειάζεται να κάνεις δύο φορές την εβδομάδα περίπου μια μάσκα για ενυδάτωση. Για να έχεις τέλειο δέρμα πάντα!

#6 Σαμπουάν για πυκνά μαλλιά

Το φθινόπωρο είναι η εποχή… της τριχόπτωσης. Κι επειδή σε καταλαβαίνω απόλυτα, οφείλω να σου πω ότι οπωσδήποτε χρειάζεσαι ένα σαμπουάν που θα σου χαρίζει πυκνά μαλλιά.

#7 Κρέμα σώματος

Τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε! Και το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα, το δέρμα του σώματός σου έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Skincare.com by L’Oréal (@skincare)

#8 Αντηλιακό προσώπου

Επειδή το καλοκαίρι τελείωσε δεν σημαίνει πως σταματάς να βάζεις και αντηλιακό. Ο ήλιος… παραμονεύει ακόμα και πίσω από τα σύννεφα.

#9 Conditioner για φριζάρισμα

Η υγρασία… δεν είναι και πολύ φίλη μας το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Άρα ένα conditioner για φριζάρισμα είναι ό,τι χρειάζεσαι!

#10 Μάσκα ποδιών

Τα πόδια σου έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τις σαγιονάρες. Θέλουν εντατική περιποίηση και φροντίδα. Δεν θέλεις να είναι σκασμένα και αντιαισθητικά, σωστά;




Πηγή