Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 δυναμωτικά σαμπουάν για να έχεις τα πιο δυνατά και υγιή μαλλιά ever

Η εποχική τριχόπτωση είναι μια πραγματικότητα. Συμβαίνει, κατά βάση, τους φθινοπωρινούς μήνες και μας κάνει να χάνουμε γύρω στις 100 τρίχες καθημερινά. Τι γίνεται, όμως, αν συνεχίζει και μετά το φθινόπωρο; Να σου πω την αλήθεια, πριν μερικές ημέρες με ρώτησε η κολλητή μου φίλη τι να κάνει που χάνει από τον Σεπτέμβριο τρίχες και πώς θα δυναμώσει τα μαλλιά της.

Πρώτον, της είπα να ηρεμήσει και να μην αγχώνεται, γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το άγχος σε αυτό το κομμάτι. Δεύτερον, της συνέστησα μερικά δυναμωτικά σαμπουάν που μπορεί να προμηθευτεί, είτε από το supermarket, είτε σε online shops, για να αναδομήσει την τρίχα της και να την κάνει πιο υγιή από ποτέ.

Αυτά θα προτείνω σήμερα και σε εσένα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 10 πολύ καλά δυναμωτικά σαμπουάν, τα οποία- εκτός από το γεγονός ότι καθαρίζουν τα μαλλιά από βρωμιά, ρύπους της ατμόσφαιρας και λιπαρότητα- τα κάνουν ανθεκτικά από τις ρίζες ως τις άκρες.

Είναι σαμπουάν, που περιέχουν βιταμίνες, πρωτεΐνες, και εκχυλίσματα βοτάνων και συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και θρέψη των θυλάκων της τρίχας, στην προστασία από εξωτερικούς, επιθετικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα χαρίζουν λάμψη και ομορφιά στα μαλλιά. Ανακάλυψέ τα, βάλε τα στο ηλεκτρονικό καλάθι σου ή στο καλάθι του supermarket και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα έχεις τα πιο δυνατά και υγιή μαλλιά, που είχες ποτέ!

Διάβασε ακόμα: Slugging: Το νέο skincare trend από την Κορέα που υπόσχεται τέλεια επιδερμίδα


Πηγή