Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 Ελληνίδες celebrities που θα σε πείσουν να δοκιμάσεις το καρέ κούρεμα

Το καρέ είναι ένα κούρεμα που πολλές γυναίκες φοβούνται πολύ. Ειδικά εκείνες που έχουν μακριά μαλλιά δύσκολα τα αποχωρίζονται. Το πολύ-πολύ να κάνουν ένα φιλάρισμα, να κόψουν δυο-τρεις πόντους για να περιορίσουν την ψαλίδα και αυτό είναι όλο. Ίσως αυτή, όμως, να είναι μια λανθασμένη προσέγγιση.

Κι αυτό, γιατί το καρέ κούρεμα μπορεί να γίνει ultra stylish και μοντέρνο, αν πέσεις βέβαια σε καλά χέρια ενός κομμωτή. Μπορείς να κάνεις καρέ κούρεμα με αφέλειες, ασύμμετρο, με όλα τα μαλλιά στο ίδιο μήκος ή A-line bob. Όλα εξαρτώνται από το στυλ σου και από το σχήμα του προσώπου σου.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το bob είναι το αγαπημένο haircut των Γαλλίδων, οι οποίες θεωρούνται ως τα πιο κομψά κορίτσια όλου του κόσμου. Άρα, μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο; Εμείς πιστεύουμε πως ναι.

Ακόμα κι αν αυτή η πληροφορία, λοιπόν, δεν ήταν αρκετή για να σε πείσει, σίγουρα η παρακάτω gallery- με τις 10 Ελληνίδες celebrities που έχουν υιοθετήσει καρέ κουρέματα- θα σε βάλει σε σκέψεις. Γιατί μπορεί τα μακριά μαλλιά να είναι συνδεδεμένα με το sexiness και τη θηλυκότητά μας με αποτέλεσμα δύσκολα να τα απορρίπτουμε, όμως τη χάρη, τη φρεσκάδα και τη γοητεία δε θα τη βρεις πουθενά αλλού! Μόνο στο καρέ!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό της Kourtney Kardashian για natural μακιγιάζ


Πηγή