Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 ευωδιαστές μάσκες μαλλιών -για κάθε ανάγκη- που βρίσκεις στο super market!

Αν δεν χρησιμοποιείς μία μάσκα στην καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σου δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ΔΕΝ το κάνεις. Δεν έχεις χρόνο; Βαριέσαι; Θεωρείς πως δεν σου είναι απαραίτητη; Δεν θέλεις να βρεις εκτός budget; Ό,τι και αν μας πεις δεν θα το βρούμε καλή δικαιολογία και πολύ δύσκολο να συμφωνήσουμε μαζί σου.

Οι μάσκες μαλλιών είναι εκείνες που κάνουν τα μαλλιά μας όμορφα και λαμπερά, επανορθώνουν τη φθορά, προστατεύουν το χρώμα… Κάνουν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε και δεν δεχόμαστε ότι τα δικά σου μαλλιά δεν χρειάζονται τίποτα! Σε λίγο θα μας πεις πως δεν φοράς και ενυδατική γιατί δεν τη χρειάζεσαι…

Ας απαντήσουμε με επιχειρήματα στις δικαιολογίες σου ωστόσο: Οι μάσκες δεν απαιτούν πολλή ώρα στο μπάνιο. Βάλε τη μάσκα στα μαλλιά σου και σαπούνισε το σώμα σου όσο περιμένεις. Τον ίδιο χρόνο θα σπαταλήσεις. Σε αντίθεση με το τι μπορεί να πιστεύεις, υπάρχει μία μάσκα μαλλιών για όλες και μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου ακόμα πιο όμορφα. Βαριέσαι τα όμορφα μαλλιά; Και τέλος, οι μάσκες μαλλιών δεν είναι ακριβές, τουλάχιστον όχι όλες.

Εκείνες που βρίσκεις στα κομμωτήρια ναι, κοστίζουν αρκετά όμως υπάρχουν μάσκες που βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ, είναι τέλειες και δεν θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού! Δέκα από αυτές είναι στην παρακάτω gallery που ετοιμάσαμε για εσένα και απευθύνονται όλες σε διαφορετικές ανάγκες. Για ρίξε μία ματιά και ανανέωσε τη λίστα του σούπερ μάρκετ!

Διάβασε ακόμα: Διάβασε πως θα αποκτήσεις τέλεια χέρια και μανικιούρ σε ένα λεπτό!

 


Πηγή