Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 εύκολα beauty trends που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου στις φετινές διακοπές

Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα κλείσουμε το lap top και θα πατήσουμε τη δροσερή άμμο κάποιας παραλίας. Ως τότε, ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά, κάνουμε σχέδια και ναι, μπορούμε να σου πούμε με λεπτομέρεια τι θα κάνουμε, ακριβώς τι θα φορέσουμε και ποια θα είναι τα beauty looks που θα υιοθετήσουμε σε αυτές τις διακοπές. Βλέπεις, είναι δουλειά μας να ενημερωνόματσε για όλα τα τελευταία beauty trends και φυσικά δεν τα κρατάμε για τον εαυτό μας! Τα μοιραζόμαστε μαζί σου και αυτό το καλοκαίρι είναι πιο εύκολα, sexy και εντυπωσιακά από ποτέ… αρκεί να έχεις τα απαραίτητα! Όχι, μην ανησυχείς, δεν θα σου προτείνουμε κάποιο “κυνήγι beauty θησαυρού” σε όλη την πόλη ψάχνοντας με τις ώρες να παρκάρεις στη ζέστη. Ένας είναι ο απόλυτος, πιο ασφαλής, δροσερός και με ΔΩΡΕΑΝ parking με αγορές άνω των 5 ευρώ από τα καταστήματα εστίασης ή άνω των 20 ευρώ από τα εμπορικά καταστήματα, προορισμός για το καλοκαιρινό σου beauty shopping, το The Mall Athens που έχει όλα οσα χρειάζεσαι για να γεμίσεις ασφυκτικά το νεσεσέρ των διακοπών σου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ποια είναι τα beauty trends που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου στις φετινές διακοπές; Έχουμε και λέμε…

#1 Γαλάζια σκιά
Ταιριάζει σε όλες, είναι σούπερ καλοκαιρινή και δεν χρειάζεται να τη συνοδεύσεις με τίποτα παραπάνω εκτός από μάσκαρα. Απλά περνάς μία στρώση και είσαι έτοιμη.

#2 Πέρλες στα μαλλιά
Η αγορά είναι γεμάτη με κοκαλάκια και τσιμπιδάκια που φέρουν όμορφες, αριστοκρατικές πέρλες και οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Μπορείς να στολίσεις με αυτές την κοτσίδα σου ή τον ατημέλητο κότσο σου.

Andrew GN bbt S20 003

#3 Glossy βλέφαρα και χείλη
Με ένα μόνο lip gloss μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό look σε λιγότερο από δύο λεπτά. Εμείς προτείνουμε να κινηθείς σε nude και γήινες αποχρώσεις που τονίζουν περισσότερο το μαύρισμα.

Annakiki bbt S20 021

#4 Χείλη για φίλημα!
Ένα έντονο, ζουμερό και ακαταμάχητο χρώμα στα χείλη είναι ό, τι χρειάζεσαι είτε προτιμήσεις κόκκινο, φούξια, κοραλλί ή και πορτοκαλί. Συνόδευσέ το με ένα χαριτωμένο χτένισμα και θα κλέψεις την παράσταση.

Bora Aksu bbt S20 012

#5 Wet look
Είναι σχεδόν συνώνυμο με το καλοκαίρι και γίνεται σε 3 λεπτά με λίγο ζελέ ή λάδι μαλλιών. Ναι, ναι καλά διάβασες, με λάδι μαλλιών για κίνηση και απόλυτα “βρεγμένο” αποτέλεσμα.

Borbonese bbt S20 017

#6 Μπρονζέ λάμψη
Το bronzer είναι must, το ίδιο και το highlighter. Είναι το δυναμικό δίδυμο του καλοκαιρινού νεσεσέρ και αν τα φορέσεις μαζί δεν χρειάζεται καν να βάλεις μάσκαρα.

Bronx Banco bbt S20 027

#7 Κορδέλα στα μαλλιά
Μπορεί να είναι μία μεγάλη statement κορδέλα ή μία πιο μικρή πρακτική. Στολίζει τα μαλλιά σου στο λεπτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το hairstyling!

Alice Olivia bbt S20 018

#8 Κίτρινη σκιά
Είναι τολμηρή, είναι εντυπωσιακή και είναι τάση! Φόρεσέ τη και θα έχεις κάνει μέσα σε 5 λεπτά το πιο “ηλιόλουστο” καλοκαιρινό μακιγιάζ.

kitrini skia kalokairino makigiaz diaforetikoi tropoi 7

#9 Nude νύχια
Πάνε με όλα, κάνουν τα δάχτυλα να φαίνονται πιο κομψά και μακριά και αναδεικνύουν το μαύρισμα. Θέλεις κάτι περισσότερο;

Elie Saab emn S20 012

#10 Παστέλ μανικιούρ
…και για εσένα που βρίσκεις το nude λίγο βαρετό (θα σε μαλώσουμε) η μόδα προστάζει παστέλ αποχρώσεις και βρίσκουμε συγκεκριμένα το γαλάζιο, απλά τέλειο.

Jakubowski emn S20 007

Αυτά που χρειάζεσαι λοιπόν είναι αξεσουάρ για τα μαλλιά, κάποιες σκιές, φωτεινά κραγιόν, βερνίκια, lip gloss και φυσικά bronzer + highlighter. Όπως αντιλαμβάνεσαι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δροσερό The Mall Athens όπου θα βρεις όλα όσα θέλεις με ασφάλεια και χωρίς να ψάχνεις με τις ώρες να παρκάρεις. Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί καν να πληρώσεις για το parking σου, αφού το The Mall Athens σου κάνει δώρο το parking ως τις 31/7! Τι πρέπει να κάνεις; Να απολαύσεις το beauty shopping σου, να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα για ένα smoothie ή μία λιχουδιά στο food court του The Mall Athens και απλά να δείξεις τις αποδείξεις αγοράς σου σε ένα από τα παρακάτω σημεία ώστε να σου ακυρώσουν το εισιτήριο…

 R7A5378

  1. Γραφείο Στάθμευσης στο Επίπεδο 0
  2. Γραφείο Πληροφοριών στο Επίπεδο 2
  3. Στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Επίπεδο 0 (Ωράριο Λειτουργίας: 17:00 έως 22:00)

Κράτα λοιπόν σημειώσεις, οργάνωσε το beauty shopping list σου και δώσε ραντεβού με την κολλητή σου στο The Mall Athens για το πιο διασκεδαστικό και care free shopping πριν τις διακοπές!

 


Πηγή