Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

10 καλοκαιρινές αλλαγές που θα σε ανανεώσουν από την κορυφή ως τα νύχια

Ο κορονοϊός και η καραντίνα και η γενικότερη κατάσταση στον κόσμο τους τελευταίους μήνες μας έχει κουράσει πολύ! Μας έχει αγχώσει, μας έχει κάνει να νιώθουμε ανασφαλείς και να ανησυχούμε. Μας έχει στερήσει αγαπημένα πρόσωπα και δεν μας έχει αφήσει να χαρούμε ουσιαστικά την άνοιξη. Ε φτάνει πια! Το καλοκαίρι θα το χαρούμε. Θα δείξουμε -εννοείται- υπευθυνότητα αλλά ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΙΣ θα το χαρούμε και θα ανανεωθούμε. 

Τόσο καιρό φροντίζαμε το δέρμα μας και τα μαλλιά μας και καλά κάναμε γιατί ήταν η τέλεια ευκαιρία (ένα από τα λίγα θετικά της καραντίνας). Ήταν όμως μία άλλη εποχή και τώρα πρέπει να συγχρονιστούμε εκ νέου με τις ανάγκες του σώματος, της επιδερμίδας και των μαλλιών μας. Γι᾽αυτό θα κάνουμε ένα… update. Ενα καλοκαιρινό update στο νεσεσέρ και την περιποίησή μας για να υποδεχτούμε το καλοκαιράκι ανανεωμένες, ασφαλείς και σαφώς πιο χαρούμενες. 

Τι θα κάνουμε; Παρακάτω ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό για να τα μάθεις όλα και να τα κάνεις από σήμερα. Και μην ανησυχείς, δεν είναι σπουδαίες αλλαγές… μόνο μικρά καλοκαιρινά update όπως είπαμε που α έχεις (και τα έχουμε) μεγάλη ανάγκη. Για δες… 

Διάβασε ακόμα: Ο λαιμός προδίδει την ηλικία σου, μάθε να τον φροντίζεις σωστά 


Πηγή