Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 κρέμες ματιών με καφεΐνη για να «ξυπνήσεις» την επιδερμίδα σου σε χρόνο dt

Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να ξυπνάς με τα χίλια ζόρια το πρωί ή να κλείνεις και να ξανακλείνεις το ξυπνητήρι, γιατί θέλεις λίγο ύπνο ακόμα; Σε όλες μας έχουν συμβεί παρόμοια σκηνικά.

Τα απανωτά επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς στο Netflix, που έβλεπες το προηγούμενο βράδυ, το κλάμα που μπορεί να έριξες γιατί μάλωσες ή χώρισες με τον σύντροφό σου, ένα sleepover με τις κολλητές ή απλά μια τυπική αϋπνία είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που σε έκαναν να μην ξυπνάς με τίποτα.

Και αφού, λοιπόν, με τα χίλια ζόρια σηκώνεσαι από το κρεβάτι, λαχταράς απεγνωσμένα έναν δυνατό καφέ. «Η καφεΐνη είναι το μόνο που μπορεί να με σώσει», λες στον εαυτό σου. Και εμείς θα συμφωνήσουμε, αλλά θα σου προτείνουμε την καφεΐνη σε βαζάκι και όχι σε… κούπα. Μήπως σε μπερδέψαμε λίγο; Θα σου τα εξηγήσουμε όλα.

Εκείνες, λοιπόν, τις ημέρες που δεν θέλεις να εγκαταλείψεις το απαλό σεντόνι σου και που τα μάτια κάνουν αγώνα δρόμου για να μείνουν ανοιχτά, μπορείς να χρησιμοποιείς κρέμες ματιών με καφεΐνη. Μιλάμε, βέβαια, για δραστικές κρέμες ματιών, που «ξυπνούν» όχι μόνο το βλέμμα, αλλά και όλη την επιδερμίδα, όπως ακριβώς θα έκανε ο καφές σου. Μη σου πούμε και καλύτερα.

Στην ουσία, μια τέτοια κρέμα θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα που μπορεί να έχεις κάτω από τα μάτια, ενώ θα χαρίσει αμέσως και λάμψη στο βλέμμα. Θέλεις κάτι καλύτερο; Μάλλον όχι! Γι’ αυτό κάνε scroll στην παρακάτω gallery και δες 10 υπέροχες κρέμες ματιών με καφεΐνη. Μόλις τις δοκιμάσεις και δεις τα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου θα μας ευγνωμονείς!

Διάβασε ακόμα: Το μυστικό της Φαίης Σκορδά για να αναβαθμίσεις την ψηλή αλογοουρά σου


Πηγή