Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 κρέμες με χρώμα για υπέροχο δέρμα σε κάθε Zoom call

Τα Zoom calls είναι πλέον μια συνήθεια και μια καθημερινότητα για όλα εμάς τα κορίτσια που μένουμε και δουλεύουμε από το σπίτι. Είναι οι διαδικτυακές συναντήσεις που κάνουμε με τους συναδέλφους μας για να συζητήσουμε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της δουλειάς μιας και δεν μπορούμε να τα πούμε από κοντά λόγω των μέτρων για την προστασία από τον Covid-19.

Πολλές από εμάς, όμως, κάνουμε ένα λάθος κάθε φορά. Λογικά κι εσύ το κάνεις. Σκέφτεσαι πως, αφού είσαι στο σπίτι και δεν βγαίνεις έξω, δεν υπάρχει και λόγος να βαφτείς. Όμως… Καλώς ή κακώς πρέπει να έχεις ένα σοβαρό επαγγελματικό προφίλ και, όση παρέα και αν κάνεις με τους συνεργάτες σου εκτός δουλειάς, οφείλεις να είσαι περιποιημένη σε κάθε διαδικτυακό ραντεβού που δίνετε.

Θα μας πεις… Και θα επιβαρύνω άδικα την επιδερμίδα μου με foundation και πούδρα μόνο για αυτό; Όχι, βέβαια! Δεν χρειάζεται να βάλεις make up, αλλά κάτι πιο ενυδατικό και ελαφρύ, που θα περιποιείται το δέρμα σου, αλλά παράλληλα θα καλύπτει και τις ατέλειές του. Ναι, καλά κατάλαβες! Η λύση για αυτά τα αναγκαία meeting calls είναι η ενυδατική κρέμα με χρώμα, η BB cream ή η CC cream.

Και τα τρία είδη κρεμών έχουν εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση, ενυδατώνουν το δέρμα, καλύπτουν σημαδάκια, σπυράκια και κάθε είδους ατέλεια. Είναι, δηλαδή, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι εκείνα τα πρωινά που έχεις Zoom call, αλλά δεν βρίσκεις τον λόγο να βαφτείς. Και όχι μόνο…

Η κρέμα με χρώμα είναι το ιδανικό προϊόν μακιγιάζ και για κάθε έξοδο που κάνεις εν μέσω καραντίνας. Είτε για να πας στο supermarket και να μην είσαι χλωμή και άτονη, είτε για τη βόλτα με τις κολλητές σου όταν πληκτρολογείτε το #6 στο 13033. Βάλε, λοιπόν, αυτό το διάστημα στην άκρη το make up σου και δες τις δέκα κρέμες με χρώμα που έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι εν μέσω lockdown!

Διάβασε ακόμα: Να γιατί δεν πρέπει να αφήσεις ποτέ τη μάσκα αργίλου να στεγνώσει στο πρόσωπό σου


Πηγή