Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 κραγιόν για να αντιγράψεις το signature look της Αθηνάς Οικονομάκου

Μόλις χθες επιβεβαιώθηκε αυτό που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν φήμη για την Αθηνά Οικονομάκου. Ναι, η γλυκιά ηθοποιός/επιχειρηματίας είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και, μάλιστα, το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κρατώντας στην αγκαλιά της τον πρωτότοκό της, Μάξιμο.

Αυτό που εμείς παρατηρήσαμε, ως beauty addicts, είναι το χρώμα κραγιόν που επέλεξε να φορέσει για αυτήν την ανακοίνωση και το οποίο συνηθίζει να φορά η Αθηνά στις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να πετάει από χαρά και ευτυχία.

Να στο αποκαλύψουμε; Ναι, η όμορφη Αθηνά φόρεσε για ακόμη μια φορά ένα ζεστό nude κραγιόν και -ως συνήθως- ήταν υπέροχη.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια το nude κραγιόν στις εμφανίσεις της, είτε πρόκειται για μια μέρα στη δουλειά της, είτε για ένα ταξίδι, είτε ακόμη και για μια βόλτα στην πόλη. Είναι κομμάτι του signature look της και ομολογουμένως έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Δε θα σε αφήσουμε, όμως, έτσι… Μαζί με τα beauty looks της Αθηνάς σού βρήκαμε και 10 κραγιόν για να την αντιγράψεις. Το ένα, μάλιστα, από αυτά είναι και το αγαπημένο της. Για δες…

Διάβασε ακόμα: 10 καθαριστικά προσώπου που φροντίζουν ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες


Πηγή