Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 μάσκες νύχτας για να αναζωογονείται η επιδερμίδα σου όσο εσύ κοιμάσαι

Όλες ξενυχτήσαμε λίγο παραπάνω στις γιορτές των Χριστουγέννων, φάγαμε υπέροχα πιάτα και γλυκά και… το κάψαμε με φίλους και οικογένεια. Και καλά κάναμε, εδώ που τα λέμε.

Τα hungover, όμως, είχαν αντίκτυπο στο δέρμα μας. Παραδέξου το! Κι εσύ δεν παρατηρείς τις τελευταίες μέρες την επιδερμίδα σου να είναι θαμπή και ταλαιπωρημένη; Ε, μην κάθεσαι να αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις. Δράσε ASAP και χρησιμοποίησε μια μάσκα ομορφιάς νυκτός.

Αφυδάτωση VS ξηρότητα της επιδερμίδας: Ποια η διαφορά τους (+5 μάσκες βαθιάς ενυδάτωσης)

Μάσκα ομορφιάς… στον ύπνο σου

Δεν υπάρχουν μόνο οι μάσκες ομορφιάς που απλώνεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου για 15 λεπτά, σε τραβάνε και μετά ξεπλένεις.

Υπάρχουν κι αυτές που τις βάζεις στο πρόσωπό σου, κοιμάσαι, πλένεσαι το πρωί και αντικρύζεις το πιο λαμπερό, υγιές και αναζωογονημένο δέρμα ever. Αυτές είναι οι μάσκες νύχτας, οι οποίες έχουν συμπυκνωμένη σύνθεση, θρεπτικά συστατικά και επιδιορθώνουν κάθε ατέλεια του δέρματος.

via GIPHY

Σκέψου τη σαν μια skincare bomb, που θα χαρίσει στο πρόσωπό σου τη λάμψη που αναζητούσες σε χρόνο dt. Για την ακρίβεια… μέσα σε ένα βράδυ!

Shopping time!

Αν, λοιπόν, αυτό που ASAP χρειάζεσαι είναι αναζωογόνηση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου, δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε μια μάσκα ομορφιάς νυκτός.

Check την gallery και δες 10 τέλειες μάσκες νύχτας, που θα μεταμορφώσουν το δέρμα σου από την πρώτη κιόλας φορά. Άντε… τι περιμένεις; Ξεκίνα το 2022 γεμίζοντας τις «μπαταρίες» του δέρματός σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα milk bath είναι ό,τι χρειάζεσαι για τέλεια ενυδατωμένο δέρμα – Πώς θα το κάνεις

DIY Time! Πανεύκολη μάσκα λάμψης και αντιγήρανσης με τσάι matcha!


Πηγή