Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 μάσκες που θα κρατήσουν ενυδατωμένα και λαμπερά τα μαλλιά σου μέσα στο κρύο!

Εκτός από την επιδερμίδα, τα μαλλιά μας χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση τώρα το χειμώνα. Το κρύο, ο αέρας, η εναλλαγή σε ζεστούς και κρύους χώρους είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν την καλή υγεία των μαλλιών μας, πόσο μάλλον όταν χρησιμοποιούμε καθημερινά, εργαλεία ή προϊόντα hairstyling. Βασικό ζητούμενο; Η ενυδάτωση φυσικά! Βασικοί σύμμαχοί μας; Μάσκες που θα αναζωογονήσουν τα ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά μας!

 

Παρακάτω σου δείχνουμε τις 10 αγαπημένες μας μάσκες μαλλιών…

 

queen 03

 

Μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης για ξηρά/αφυδατωμένα μαλλιά με αμύγδαλο & μέλι από την Apivita: Με 96% φυσικά συστατικά αυτή η πλούσια μάσκα αναδομεί την τρίχα χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα, αποκαθιστά τις φθορές και προστατεύει από το σπάσιμο.

Μάσκα ανάπλασης, αναζωογόνησης και επανόρθωσης Ultra Rich Moisture Masque από τη Macadamia Professional: Με έλαιο Macadamia, πλούσιο σε Omega 7, 5 και 3, λιπαρά οξέα που παρέχουν μέγιστη ενυδάτωση χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά, αλλά και έλαιο Argan, πλούσιο σε Ωμέγα 9, που αναδομεί & ενδυναμώνει την τρίχα, προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση στην τρίχα, ενώ παράλληλα βοηθάει στο ξέμπλεγμα των μαλλιών!

Ενισχυμένη μάσκα Extreme Strength Builder Plus από τη Redken: Περιέχει πολύ υψηλά επίπεδα ceramide για να προσφέρει εντατική αναδόμηση, ενυδάτωση και δύναμη στο εσωτερικό των εξαιρετικά ταλαιπωρημένων μαλλιών. Τα μαλλιά γίνονται 96% πιο δυνατά μετά από μόνο 3 εφαρμογές!

 

queen 04 copy

Εντατική Μάσκα ενυδάτωσης 3 Minutes Miracle Moisture από την Aussie, για αφυδατωμένα μαλλιά, που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και ενυδάτωση: Θα ενυδατώσει και θα κάνει τα μαλλιά σου να λάμπουν μόνο σε 3 λεπτά!

Μάσκα ενυδάτωσης Botanic Therapy Oat Milk Delicacy από τη Garnier: Αυτή είναι η νέα, αυθεντική συνταγή για έντονη περιποίηση των κανονικών-λεπτών μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Η κρεμώδης και απαλή υφή της, που έχει ξεχωριστό άρωμα, ενυδατώνει έντονα τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Μάσκα- εντατική θεραπεία για ξηρά , φθαρμένα μαλλιά Damage Repair Pure African Shea Butter από τη Saryna Key: Έχει υψηλή συγκέντρωση Shea Butter, το οποίο φυσικώς περιέχει: βιταμίνες A, E, F, αμινοξέα και κερατίνη. Η φυσική κερατίνη της θεραπείας βοηθά στη δημιουργία απαλών και λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα αναπτύσσουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την αποκατάσταση και αναπλήρωση των ξηρών, φθαρμένων μαλλιών.

 

queen 05

Μάσκα μαλλιών καθημερινής χρήσης Tol Velvet Total Treatment Hair Mask από τη Pharmasept: Η εξειδικευμένη της φόρμουλα ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα εξωτερικό φιλμ προστασίας. Τα πολύτιμα συστατικά της επαναφέρουν την χαμένη υγρασία των μαλλιών, προστατεύουν από το σπάσιμο και ενισχύουν την αντοχή της τρίχας, μειώνοντας έως και 1,5 φορά τη δύναμη που χρειάζεται για το χτένισμα των μαλλιών.

Πλούσια μάσκα εντατικής επανόρθωσης BC Bonacure Fibre Force Fortifying Mask από τη Schwarzkopf: Ιδανική για εξαιρετικά ταλαιπωρημένα, κατεστραμμένα μαλλιά, προσφέρει 10x περισσότερη αντοχή στο σπάσιμο, αναδομεί τους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, ενώ παράλληλα σφραγίζει τα λέπια, χάρη στην τεχνολογία Bond Connector.

Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης H3 hydrate mask από τη System Professional: Αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία σε ξηρά και κανονικά μαλλιά. Η μάσκα έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες από όλα τα προϊόντα της σειράς Hydrate. Ενυδατώνει σε βάθος το εσωτερικό της τρίχας χαρίζοντας ελαστικότητα που διαρκεί και ευκολία στο χτένισμα.

Εντατική θεραπεία ενυδάτωσης SP Hydrate Mask από τη Wella Professionals ιδανική για ξηρά προς κανονικά μαλλιά: Δε βαραίνει τα μαλλιά, προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας από την ξηρότητα και αισθητή απαλότητα.

 


Πηγή