Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

10 μάσκες προσώπου για κάθε ανάγκη σου

Είναι απίστευτο το πόσο χρόνο στον εαυτό μας έχουμε αφιερώσει όλες οι γυναίκες σε αυτήν τη δεύτερη καραντίνα. Οι DIY συνταγές ομορφιάς έχουν πάρει «φωτιά», ο καθαρισμός της επιδερμίδας έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, ακόμα και για τα κορίτσια που το αμελούσαν, και γενικά όλες έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για το δέρμα μας. Και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, γιατί πολύ απλά η επιδερμίδα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Και πρέπει να τη φροντίζουμε.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα αποφάσισα να σε κινητοποιήσω ακόμα περισσότερο στο κομμάτι… skincare και να σου προτείνω 10 μάσκες ομορφιάς για κάθε ανάγκη. Είναι μάσκες με συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ ή τα φύκια, τα οποία έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου και τα οποία, όμως, δεν μπορείς να προμηθευτείς για να χρησιμοποιήσεις σε DIY beauty συνταγές.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκέντρωσα για εσένα 10 διαφορετικές μάσκες προσώπου. Σίγουρα θα βρεις μία που να ικανοποιεί την ανάγκη της επιδερμίδας σου. Ανακάλυψα μάσκες που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση στις ξηρές επιδερμίδες, μάσκες για λάμψη σε χρόνο dt, αλλά και detox μάσκες για να αποτοξινώσεις και να καθαρίσεις βαθιά την επιδερμίδα σου.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις τον σεβασμό και την αγάπη στον εαυτό σου από το να του κάνεις ένα δώρο για την περιποίησή του. Και η μάσκα ομορφιάς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ο πιο απλός τρόπος να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο στα μάτια


Πηγή