Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

10 μανικιούρ με ζουμερά κεράσια και 10 κερασί βερνίκια για να τα αντιγράψεις

“Δεν μου αρέσουν τα καλοκαιρινά φρούτα” είναι η φράση που δεν είπε ποτέ κανείς. Σταφύλια, πεπόνια, καρπούζια, ροδάκινα, ζουμερά κεράσια (και πολλά άλλα) γεμίζουν τα πιάτα μας χρώμα και το στόμα μας γλύκα όλο το καλοκαίρι και τα λατρεύουμε! Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για όλα τα καλοκαιρινά φρούτα, θα μιλήσουμε μόνο για τα κεράσια γιατί τα λαχταρήσαμε και αποφασίσαμε πως πρέπει να είναι το θέμα του daily nailspiration μας για σήμερα.

Τα κεράσια, τα ώριμα κεράσια, έχουν το πιο τέλειο κόκκινο χρώμα. Είναι το… κερασί που ζητάμε και όταν επιλέγουμε κραγιόν γιατί ταιριάζει σε όλες. Είναι ένα ουδέτερο κόκκινο που μπορεί να φορεθεί σε χέρια και σε πόδια, όλες τις εποχές του χρόνου αλλά το καλοκαίρι είναι πιο όμορφο (όπως και όλα άλλωστε). Τονίζει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και κολακεύει τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών.

Το σχέδιό του μάλιστα είναι πάρα πολύ εύκολο αν προπονηθείς σε ένα κομμάτι χαρτί και αν καταφέρεις να ζωγραφίσεις και κοτσάνι ακόμα καλύτερα. Μιας λοιπόν που σήμερα λαχταρήσαμε κεράσια και θέλαμε ένα ζουμερό daily nailspiration, ψάξαμε για όμορφα nail art με το συγκεκριμένο σχέδιο και βρήκαμε δέκα απλά συγκλονιστικά.

Όχι, δεν υπερβάλλουμε, είναι πανέμορφα και για να σε βοηθήσουμε να τα αντιγράψεις, βρήκαμε και τα δέκα καλύτερα κερασί κόκκινα βερνίκια που μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο, είτε στολίσεις τα νύχια σου με κεράσια είτε όχι. Κάνε ένα scroll για να τα δεις όλα και… καλή όρεξη!

Διάβασε ακόμα:


Πηγή