Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 μανικιούρ που μοιάζουν με λαχταριστές πραλίνες γιατί πρέπει να γλυκαθούμε

Ένα ακόμα Σάββατο ξημέρωσε. Ένα ακόμα Σάββατο στην καραντίνα, μέσα στο σπίτι, με τις σκέψεις μας, την τηλεόραση και το μανικιούρ. Εντάξει και με τις σοκολάτες! Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά, εμείς έχουμε βρει παρηγοριά στη σοκολάτα όπως και στην προηγούμενη καραντίνα. Μάλλον βέβαια μας έχει παρηγορήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε αυτό το γλύκισμα γιατί δεν ξέρουμε αν θα χωράμε σε κάτι άλλο εκτός από φόρμες σε λίγο αλλά who cares!

Η παρηγοριά μας λοιπόν, οι πραλίνες και οι σοκολάτες, έγιναν έμπνευση για το σημερινό daily nailspiration. Ψάξαμε να βρούμε όμορφα μανικιούρ που μοιάζουν με σοκολατάκια και βρήκαμε τόσα πολλά που θα μπορούσαμε να γεμίσουμε δεκάδες… κουτιά. Διαλέξαμε όμως μόνο δέκα.

Δεν θέλουμε να σε κουράσουμε και ξέρουμε ότι, μόλις δεις την παρακάτω gallery α) θα ψάχνεις σοκολάτα και β) θα θέλεις να αντιγράψεις αυτά που είδες. Ναι, θα μπορέσεις. Δεν είναι όλα δύσκολα!

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, δες τα όλα και κάνε λίγη ακόμα υπομονή. Όλα θα πάνε καλά και όλα θα περάσουν. Στο μεταξύ έχεις εμάς, τα μανικιούρ και τη σοκολάτα!

Διάβασε ακόμα: Σήμερα θέλουμε νύχια με φύλλα χρυσού γιατί νιώθουμε κάπως extra…

 


Πηγή