Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 μανικιούρ που πρέπει να αντιγράψεις από τις celebrities

Το μανικιούρ έχει καταταγεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στα πιο αγαπημένα beauty treatments όλων των γυναικών. Κι εσύ δεν περιμένεις πώς και πώς κάθε φορά να φτάσει η ώρα του ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ σου; Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Έρχονται, βέβαια, και στιγμές που… έμπνευση δεν υπάρχει. Νιώθεις ότι έχεις κάνει ξανά και ξανά τα ίδια nail art και δεν σου αρέσει τίποτα. Γι’ αυτό ακριβώς υπάρχει το Instagram και δη οι celebrities.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Τα μανικιούρ των celebrities

Με ένα scroll στο Instagram θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν δεκάδες σχέδια για μανικιούρ, που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει. Και καλύτερες από τις celebrities για #nailspiration δεν υπάρχουν.

Η Chiara Ferragni, η Beyonce και η Jennifer Lopez είναι nail addicts εδώ και χρόνια φροντίζοντας συχνά να κοινοποιούν στα social media τα μανικιούρ της. Και οι Ελληνίδες celebrities, όμως, φροντίζουν τα άκρα τους.

Πόσες φορές δεν έχεις δει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αλλάζει nail art και να κάνει ό,τι πιο πρωτότυπο και δημιουργικό μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινος νους; Και η Αθηνά Οικονομάκου, όμως, με τη Μαίρη Συνατσάκη είναι πιστές nail addicts.

Οι τάσεις στα νύχια

Milky nails, updated γαλλικό μανικιούρ και μονοχρωμίες είναι οι hot τάσεις της σεζόν που οι celebrities έχουν ήδη προλάβουν να δοκιμάσουν.

Δες εδώ τι ακριβώς έχει πει για τις τάσεις η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου!

Γενικότερα, ό,τι πιο απλό και λιτό κάνεις φέτος στα νύχια σου τόσο πιο fashionable girl θα θεωρείσαι! Είσαι έτοιμη να δεις τις επιλογές των celebrities και τις τάσεις που υιοθέτησαν ως τώρα μέσα στο 2021; Ανακάλυψέ τις στην παρακάτω gallery!

 




Πηγή