Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 μανικιούρ ό, τι πρέπει για να τελειώσει η μέρα με χαμόγελο!

Καραντίνα ημέρα #50219: Νύχτωσε και δεν κατάλαβα πότε πέρασε η μέρα. Σήμερα έγραψα τόσο πολύ για κραγιόν και περιποίηση που αν με ρωτήσουν πως με λένε θα απαντήσω Estee Lauder! Πέρα από την πλάκα, ανακάλυψα σήμερα πως, ακόμα και στην καραντίνα μπορεί να πέσεις τόσο με τα μούτρα στη δουλειά που να μην καταλάβεις πως πέρασε η μέρα.

Κοίταξα λοιπόν το σκυλάκι μου, χαμογέλασα και… συνειδητοποίησα ότι δεν είχα χαμογελάσει καθόλου μέσα στην ημέρα! Ένιωσα το πρόσωπό μου αλλιώς, πως να στο πω! Αποφάσισα λοιπόν να χαμογελάσω και είπα, μιας που έχω ακόμα ένα θέμα να σου γράψω, γιατί να μην χαμογελάσω κάνοντάς το;

Έφτιαξα λοιπόν ένα τσάι (είναι αργά για καφέ), έπιασα το κινητό και μπήκα στο instagram! Ερμ… προφανώς και τα μανικιούρ με κάνουν να χαμογελώ και θέλω να κάνουν το ίδιο και για εσένα. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι να κοιμηθείς και είπες να χαζέψεις λίγο ακόμα ήρθες στο σωστό μέρος!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις negative space nail σχέδια που μου άρεσαν πολύ και δεν θα μπορέσω να κάνω στον εαυτό μου ούτε μετά από μαθήματα στη σχολή καλών τεχνών. Αν όμως εσύ καταφέρεις να κάνεις κάποιο από αυτά, θα χαρώ αν μας κάνεις tag για να το δω και να σε καμαρώσω. Ως τότε, να θυμάσαι να χαμογελάς, θα το θυμάμαι και εγώ!

Διάβασε ακόμα: Όταν ψάξαμε το hashtag #QuarantineNails δεν είχαμε προετοιμαστεί για το τι θα δούμε…

 


Πηγή