Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

10 μυστικά για να χρησιμοποιείς σωστά το beauty blender σου

Μπορεί αυτό το διάστημα να μη βάφεσαι καθόλου, να δουλεύεις από το σπίτι σου, να είσαι ολημερίς με τις φόρμες και τα άνετα leggings σου και να κυκλοφορείς με ένα messy bun διαρκώς. Σε καταλαβαίνουμε! Όσο κι αν προσπαθούμε να το κρύψουμε, κάπως έτσι περνάμε κι εμείς την καραντίνα.

Καθημερινά, όμως, πρέπει και μπορούμε να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας, αλλά και άλλα που π.κ. (aka προ καραντίνας) δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθούμε. Μπορεί να έχεις φτιάξει όλες τις ντουλάπες και το σπίτι σου, να έχεις εξασκηθεί στη μαγειρική, να έχεις κάνει diy beauty συνταγές, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μαγικό σφουγγαράκι μακιγιάζ, που ονομάζεται beauty blender. Ναι, ναι, αναφερόμαστε σε αυτό το σφουγγαράκι που έχει σχήμα… αυγού, είναι μαλακό και όλες οι beauty experts το λατρεύουν. Ακόμα κι αν τώρα δε βάφεσαι, σε λίγες μέρες που θα βγούμε από όλη αυτήν τη δοκιμασία, οι πληροφορίες που θα πάρεις εδώ θα σου φανούν άκρως απαραίτητες!

Photo: @beautyblender

Χάρη στην τεχνολογία με την οποία έχουν κατασκευαστεί, λοιπόν, τα beauty blenders προσφέρουν τέλεια εφαρμογή του make up, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και απόλυτα φυσική κάλυψη, χωρίς να δημιουργούνται αντιαισθητικές γραμμές. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία το αγαπημένο σφουγγαράκι όλων των κορυφαίων make up artists του κόσμου! Ωστόσο, υπάρχουν πολλές γυναίκες που κάνουν κάποια λάθη στη χρήση του, παραλείπουν κάποια βήματα και δεν ξέρουν ακριβώς πώς πρέπει να το χρησιμοποιούν. Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 φανταστικά μυστικά για να κάνεις τέλεια χρήση του αγαπημένου σου beauty item και το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου να είναι μοναδικό!

Cover photo: @beautyblender

Διάβασε ακόμα: Τελικά η κρέμα χεριών εμποδίζει τη δράση του αντισηπτικού;


Πηγή