Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 ουδέτερα σχέδια νυχιών και 10 βερνίκια για να τα αντιγράψεις

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα και χρωματιστά σχέδια στα νύχια μας δεν έχουμε κουραστεί αλλά θέλουμε κάτι πιο ουδέτερο. Έχουμε εξάλλου επιστρέψει στην πόλη και στο γραφείο και η διάθεσή μας δεν είναι στο 100% ακόμα. Ονειροπολούμε τις ημέρες στην παραλία και μας βασανίζει ο καιρός που είναι για θάλασσα και όχι για δουλειά. Θα φτιάξει η διάθεσή μας όμως και το σημερινό daily nailspiration θα βοηθήσει πολύ.

Βλέπεις, αποφασίσαμε πως πρέπει να βρούμε ουδέτερα, nude βερνίκια σε πολλές αποχρώσεις και να τα συνδυάσουμε με τα τέλεια nail art που έχουμε συγκεντρώσει στα αγαπημένα μας εδώ και καιρό. Ναι, προφανώς και έχουμε αγαπημένα και είναι ασφυκτικά γεμάτα με σχέδια που δ3εν σου έχουμε δείξει ακόμα. Στο θέμα μας όμως.

Τα βερνίκια και τα σχέδια που θα δεις παρακάτω είναι σε αποχρώσεις της επιδερμίδας. Κυμαίνονται από το μπεζ ως και το σοκολά και μπορούν έτσι να κολακέψουν κάθε απόχρωση επιδερμίδας, όσο μαυρισμένη και αν είναι. Επίσης, οι αποχρώσεις με τις οποίες έχουν συνδυαστεί υπάρχουν σίγουρα στο νεσεσέρ σου ήδη οπότε έχουμε το απόλυτο win-win.

Κάνε λοιπόν ένα scroll παρακάτω και ρίξε μία ματιά στο απολαυστικό σημερινό nailspiration gallery και πάμε στοίχημα πως θα ανέβει η διάθεσή σου. Και μην ξεχνάς, φοράμε μάσκα, τη φοράμε σωστά και βάζουμε συχνά αντισηπτικό…

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φορεθεί πολύ φέτος στα νύχια


Πηγή