Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

10 προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών για να απομακρύνεις και το τελευταίο ίχνος eyeliner

Το μακιγιάζ είναι λατρεία για εμένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω από το σπίτι αμακιγιάριστη, ακόμα και αν πρέπει να πάω για ψώνια στο supermarket. Λίγη BB cream, λίγο ρουζ και λίγο concealer θα το βάλω, όπως καταλαβαίνεις.

Όπως ακριβώς μ’ αρέσει να βάφομαι, όμως, έτσι θέλω και να έχω πεντακάθαρο δέρμα όταν πέφτω για ύπνο στο κρεβάτι μου. Και κάπου εδώ έρχεται το ντεμακιγιάζ να… μου λύσει τα χέρια!

Contouring χωρίς μακιγιάζ; Κι όμως γίνεται… με μπούκλες

Το ντεμακιγιάζ… και τα μάτια σου

Σήμερα αποφάσισα να μιλήσουμε για το ντεμακιγιάζ ματιών και όχι τυχαία. Είχα βγει χθες βράδυ, είχα κάνει grande μακιγιάζ και ήρθε η ώρα που γύρισα στο σπίτι και έπρεπε να ξεκινήσω το ντεμακιγιάζ.

Έλα, όμως, που μου είχε τελειώσει το προϊόν ντεμακιγιάζ και… μαρτύρησα. Βλέπεις, είχα βάλει μαύρο eyeliner, αρκετή μάσκα και glitter σκιές και συνειδητοποίησα ότι το απλό προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου δεν ήταν το απολύτως κατάλληλο για τα μάτια μου. Και θα σου το εξηγήσω αυτό!

via GIPHY

Τα προϊόντα για ντεμακιγιάζ ματιών είναι κατάλληλα να περιποιούνται την περιοχή των ματιών, που είναι η πιο ευαίσθητη όλων. Βλέπεις, το δέρμα στα μάτια είναι πιο λεπτό από κάθε άλλο σημείο πάνω σου, άρα θέλει και μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή. Και το σωστό προϊόν, όπως καταλαβαίνεις. Αν μέσα σε αυτό συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι μπορεί να φοράς φακούς επαφής, τότε χρειάζεται να είσαι ακόμα πιο προσεκτική στην επιλογή των προϊόντων που χρησιμοποιείς.

Shopping time

Για να περιποιείσαι, λοιπόν, σωστά τα μάτια σου, αλλά και για να φεύγει κάθε φορά που ξεβάφεσαι και το τελευταίο ίχνος eyeliner ή μάσκαρα, πρέπει να έχεις ένα προϊόν αποκλειστικά για ντεμακιγιάζ των ματιών. Και, βέβαια, να το χρησιμοποιείς κάνοντας απαλές κινήσεις στα μάτια. Δεν χρειάζεται τρίψιμο!

Εγώ, λοιπόν, έκανα την έρευνά μου, έψαξα και βρήκα 10 προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών… εγγύηση! Ανακάλυψέ τα στην gallery και go for (online) shopping, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • We are calling it! Η Ελένη Μενεγάκη φοράει την αγαπημένη μας setting powder
  • Magic lips! 10 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες

Πηγή