Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να αποκτήσεις και κοστίζουν κάτω από 10€

Πολλές γυναίκες κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε πως για να έχει ορατό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μας ένα προϊόν ομορφιάς πρέπει και να κοστίζει πάρα πολύ ακριβά. Είναι η λογική που έχει επικρατήσει εδώ και χρόνια στη ζωή μας πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Μόνο που… αυτό δεν ισχύει απόλυτα στον κόσμο της ομορφιάς.

Δε σημαίνει, δηλαδή, πως πρέπει να αγοράσεις ένα ενυδατικό έλαιο προσώπου και να δώσεις το 1/3 του μηνιαίου μισθού σου. Ούτε πως, επειδή δεν έχεις αυτά τα χρήματα, τελικά θα στερήσεις από το δέρμα σου τη φροντίδα που έχει ανάγκη. Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχεται στη ζωή μας το πολύ, πολύ οικονομικό beauty shopping.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως μπορείς να κάνεις υπέροχο μακιγιάζ, να φροντίζεις τα νύχια σου και την επιδερμίδα του προσώπου σου με ελάχιστα χρήματα. Αυτό, βέβαια, δεν πάει να πει πως θα στερήσεις στον εαυτό σου την καλή ποιότητα. Όχι! Με λίγα χρήματα μπορείς να βρεις φανταστικής ποιότητας beauty προϊόντα.

Για να σε βοηθήσουμε και να σε ξεμπερδέψουμε κάναμε εμείς για εσένα αυτήν την έρευνα αγοράς. Αναζητήσαμε, λοιπόν, προϊόντα ομορφιάς για κάθε ανάγκη και για κάθε περίσταση, τα οποία κοστίζουν κάτω από δέκα ευρώ. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις βασικά προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου, όπως ένα μολύβι ματιών, ένα κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών σε super, ολοκαίνουρια απόχρωση. Θα βρεις, επίσης, lip oil για να περιποιείσαι τα χείλη σου τώρα που φοράς διαρκώς μάσκα, επανορθωτικό ενυδατικό έλαιο προσώπου, αντιγηραντική μάσκα προσώπου και μερικά άλλα προϊόντα- έκπληξη. Κάνε scroll και θα ανακαλύψεις και μόνη σου πως με ένα πολύ περιορισμένο budget μπορείς να γίνεις πανεύκολα μια… beauty queen!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε την πιο μυρωδάτη μάσκα χεριών μόνο με τρία υλικά


Πηγή