Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 ρομαντικά nail art για τα κορίτσια που είναι ερωτευμένα!

Το σημερινό θέμα του daily nailspiration μπορεί να σε παραξένεψε αν είσαι φανατική αναγνώστρια γιατί δεν είμαστε καθόλου ρομαντικές εδώ στο daily nailspiration . Για την ακρίβεια, εγώ δεν είμαι ρομαντική, εδώ Χριστίνα, η Χρόνη, και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πώς κατέληξα λοιπόν να φτιάχνω ένα θέμα για τους ερωτευμένους; Δεν ξέρω!

Κάνοντας το ημερήσιο scroll μου στο instagram και stalkάροντας τα αγαπημένα μου accounts, ανακάλυψα πως love was in the air. Τα ρομαντικά σχέδια που παρατήρησα ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσα να τα αγνοήσω. Ήταν μάλιστα όμορφα και καθόλου κλισέ οπότε συνέχισα πιο συγκεκριμένη αναζήτηση με μεγάλο ενδιαφέρον!

Κατέληξα να βρίσκω λοιπόν 10 ρομαντικά nail art για τα κορίτσια που πλέουν επάνω στο ροζ σύννεφο του έρωτα και τα έβαλα σε μία gallery για να ομορφύνουν αυτή την -κατά τα άλλα- βαρετή Τρίτη! Κάνε λοιπόν ένα scroll, δες τα όλα και κάνε αυτό που θέλεις για να γιορτάσεις την αγάπη σου. Και ναι, όσο τα γράφω αυτά έχω ένα φρύδι σηκωμένο και ύφος melange αλλά τι να σε κάνω που είσαι ρομαντική!

Διάβασε ακόμα: Αν δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου κάνε Gradient Nails…


Πηγή