Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 τρόποι για να υιοθετήσεις τη νέα, διασκεδαστική τάση στο μακιγιάζ

Αν μας διαβάζεις φανατικά εδώ στο queen.gr θα έχεις ίσως καταλάβει πως με τις wild τάσεις που γεννιούνται στο Instagram δεν τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Δεν μας αρέσουν τα trends που δημιουργούνται μόνο για τα κλικ στα social media όμως δεν είμαστε απόλυτα στριμμένες.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

aaaand fenty beauty’s new #flypencil has officially dropped!? the pencil liners come in 20 colourful shades ranging from matte, shimmer, metallic and glitter✨ though we have yet to see PR reviews from the key fenty influencers, @shamelesslydia revealed on her instagram earlier this week that the liners are smooth and creamy. and we can see why??? . . . . via #fentybeauty twitter #graphiceyeliner #graphicliner #blueeyeliner #blueliner #euphoriamakeup

A post shared by CENTENNIAL BEAUTY. (@centennialbeauty) on

Υπάρχουν μερικές τάσεις που πραγματικά μας αρέσουν και η τελευταία τάση στο eyeliner είναι μία από αυτές. Όχι, δεν πρόκειται για ακατόρθωτα σχέδια αλλά για γατίσιες γραμμές με έντονο χρώμα!

Οι makeup artists στο Instagram επιστράτευσαν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα φόρεσαν μόνα τους ή και συνδυαστικά σε μερικά από τα πιο διασκεδαστικά και κολακευτικά μακιγιάζ που έχουμε δει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Another shot of the gorgeous @katythekitsune using the new @sisleyparisofficial Phyto-Ombres in 33 Metallic Jean, So Curl Mascara 3 Deep Blue and Phtyo-Rouge 21 Noumea. Hair by @nancileesantos. This was part of our #BeautyIsBoring x @sisleyparisofficial project. #mysisleyparis #phytoombre

A post shared by BEAUTY IS BORING (@beautyisboring) on

Γιατί όμως μας αρέσει τόσο πολύ; Βρίσκουμε πως είναι φωτεινά, χαρούμενα μακιγιάζ που παραμένουν sexy. Είναι διαφορετικές γραμμές από ότι έχουμε συνηθίσει χωρίς να είναι εκκεντρικές. Είναι μία τάση που μπορούμε όλες να ακολουθήσουμε και να ταιριάξουμε με τα ρούχα ή και με τα νύχια μας.

Οι πιθανότητες είναι πολλές, όσες και οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις ταιριάζοντας το πράσινο με το μωβ, το μαύρο με το κόκκινο ή και το κίτρινο με το πορτοκαλί. Για να σε βοηθήσουμε να υιοθετήσεις πιο εύκολα την τάση, βρήκαμε δέκα τέλεια παραδείγματα που μπορείς να αντιγράψεις και θα τα βρεις και εσύ με τη σειρά σου στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Oscars 2020: 15+1 μανικιούρ που πρέπει να δεις




Πηγή