Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

10 +1 κρέμες που θα σώσουν τα χέρια σου από το αντισηπτικό

Οι παγκόσμιες εξελίξεις σχετικά με τον κοροναϊό (κορονοϊό) ασφαλώς δεν σου είναι άγνωστες. Ο ιός έχει φτάσει και ως εμάς και πρέπει πρώτα από όλα να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος και ποτέ δεν βοήθησε σε κάτι. Μαζί με την ψυχραιμία μας ωστόσο, πρέπει να λάβουμε και τα μέτρα μας…

Αυτό σημαίνει καλό και πολύ συχνό πλύσιμο των χεριών και χρήση άφθονου αντισηπτικού. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας… τα χέρια μας αυτό τον καιρό, στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε ασφαλείς, υποφέρουν όσο ποτέ άλλοτε.

Το συνεχόμενο πλύσιμο και το αλκοόλ που περιέχουν τα αντισηπτικά έχουν ουσιαστικά «κάψει» την επιδερμίδα των χεριών και πολλά κορίτσια του γραφείου απευθύνονται στο beauty department για να βρουν λίγη κρέμα και ανακούφιση. Το τι έχουν δει τα μάτια μας είναι τόσο λυπηρό.

Χέρια ερεθισμένα, τραχειά, σκληρά, σκασμένα… Είναι δυστυχώς ένα φυσικό επακόλουθο όμως μπορείς να το αποφύγεις. Αυτή τη λίγη κρέμα δεν πρέπει να τη φοράς όταν πλέον έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Αν θέλεις να προστατεύσεις την υγεία σου αλλά και την υγεία της επιδερμίδας των χεριών σου, πρέπει να φοράς κρέμα κάθε φορά που πλένεις τα χέρια σου ή μετά από κάθε εφαρμογή αντισηπτικού.

Το αντισηπτικό και η κρέμα πρέπει να πηγαίνουν… πακέτο! Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν, συγκεντρώσαμε 10 + 1 κρέμες χεριών που δουλεύουν υπερωρία και θα σώσουν τα χέρια σου για να τη βάλεις στη λίστα μαζί με τα αντισηπτικά. Και αν βρεθείς σε έκτακτη ανάγκη, το beauty department σε περιμένει με πολλά λίτρα κρέμας για ανακούφιση. Κερνάμε και καφέ…

Διάβασε ακόμα: Follow the sun ή αλλιώς πως θα φορέσεις bronzer όσο είσαι ακόμα λευκή

 


Πηγή