Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

10 celebrities που ήταν αγνώριστες με λεπτά φρύδια στη δεκαετία του 1990

Η μόδα κάνει κύκλους. Σίγουρα αυτό το ρητό το έχεις ακούσει πολλές φορές και άλλες τόσες το έχεις δει να γίνεται πράξη. Αυτή είναι η αλήθεια. Τάσεις φεύγουν και ξαναέρχονται ίσως σε μια πιο updated εκδοχή τους. Τουλάχιστον αυτό ισχύει ακράδαντα στον κόσμο της ομορφιάς και το βλέπουμε αποδεδειγμένα αυτήν τη σεζόν.

Τα ‘60s και 70’s hairstyles και τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ μαλλιών της δεκαετίας του 1990 είναι και φέτος μεγάλη τάση. Και μας αρέσει πολύ. Ευτυχώς, βέβαια, ακόμα δεν έχει επιστρέψει το trend των πολύ λεπτών, αχνών φρυδιών που μεσουράνησε στα 90’s. Και ούτε θέλουμε να επιστρέψει. Ας είμαστε ειλικρινείς!

Μας αρέσουν τα παχιά, πλούσια φρύδια που δημιουργούν το τέλειο κάδρο στο πρόσωπό μας και δίνουν ένταση στο βλέμμα μας, αλλά και φυσικότητα. Αυτή είναι η τάση τα τελευταία χρόνια, με μικρές «ενέσεις» ανανέωσης όσον αφορά τη φορά των τριχών και το σχήμα, και θα θέλαμε να συνεχίσουμε να τη βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα.

Μια ματιά στην παρακάτω gallery και στα πολύ λεπτά, σχεδόν αόρατα φρύδια των Hollywood stars της δεκαετίας του ’90 θα σε πείσει για το γεγονός ότι τα πλούσια, έντονα φρύδια είναι πολύ πιο ωραία και κολακευτικά για όλες μας. Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι σκέφτονταν τότε οι stars και έβγαζαν σχεδόν όλες τις τριχούλες των φρυδιών τους. Το αποτέλεσμα μόνο elegant δεν το λες.

Δες τις celebrities, λοιπόν, για να πειστείς ότι τα bold, fluffy φρύδια είναι απλά υπέροχα και… προσοχή! Μην πειράζεις μόνη σου τα φρύδια σου και μην κάνεις πειραματισμούς. Άσε την brow artist να το κάνει αυτό για εσένα.

Ps: Στην αριστερή φωτογραφία βλέπουμε τις stars να ποζάρουν στη δεκαετία των 90’s και στα δεξιά είναι η σημερινή εικόνα τους.

Διάβασε ακόμα: Μήπως τόσο καιρό χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο το leave-in conditioner;


Πηγή