Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

10 glam μανικιούρ που θα θέλεις να έχεις στα δάχτυλά σου όλο τον Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος είναι και επίσημα εδώ αλλά, αν μας ρωτάς, δεν καταλάβαμε πότε ήρθε. Κάθε μήνα μας συμβαίνει αυτό και φταίει η καραντίνα… Έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Ο Δεκέμβριος άλλωστε είναι ένας μήνας μαγικός. Είναι ο μήνας των Χριστουγέννων και της λάμψης.

Ναι, ναι ξέρουμε, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι σαν τα άλλα. Και τι πειράζει; Δεν θα βγούμε. Και λοιπόν; Θα μείνουμε μέσα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα κάνουμε χειροποίητα δώρα (είναι τα καλύτερα) και θα φορέσουμε τα γιορτινά μας για να χαρούμε ακόμα και αν δεν μας βλέπουν παρά μόνο οι τετράποδοι φίλοι μας.

Κάπως έτσι μπήκε για εμάς ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου και με αυτή τη διάθεση, αποφασίσαμε να διαλέξουμε σήμερα 1η Δεκεμβρίου, τα πιο glam μανικιούρ που θα θέλεις να έχεις στα δάχτυλά σου μέχρι να μπει το 2021!

Είναι χρυσά, πολυτελή, καθόλου κιτς και πάνε με όλα. Με ένα ακόμα scroll παρακάτω θα τα βρεις και σε προκαλούμε να τα αντιγράψεις. Ναι γίνεται και σε λίγες ημέρες θα επανέλθουμε και με βερνίκια!

Διάβασε ακόμα: Πάτα pause και δες 10+1 γαλλικά μανικιούρ

 


Πηγή