Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

10 Hollywood stars μοιράζονται το απόλυτο skincare μυστικό τους

Μπορεί το skincare να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς εδώ και αρκετά χρόνια, όμως είναι και μεγάλη ανάγκη της κάθε επιδερμίδας. Η φθορά του χρόνου σε συνδυασμό με τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την απαιτητική καθημερινότητα ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και κάνουν ακόμη πιο μεγάλη την ανάγκη για φροντίδα με διαφόρων ειδών συστατικά.

Σκέψου μόνο πόσες κρέμες και ορούς προσώπου έχεις δοκιμάσει μέχρι να καταλήξεις ακριβώς στο προϊόν και στο συστατικό που δέχεται και ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Βιταμίνη C, ρετινόλη, γλυκολικό οξύ ή διάφορα έλαια σε έχουν βάλει αρκετές φορές στο τρυπάκι να δοκιμάσεις για να δεις πώς και τι θα εντάξεις στη skincare ρουτίνα σου.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει συνήθως και με τις Hollywood stars, οι οποίες – λόγω και της έκθεσής τους στα φώτα της δημοσιότητας- ακολουθούν πιστά τη skincare routine τους και κατά καιρούς μοιράζονται τα μυστικά της λάμψης και της υγείας της επιδερμίδας τους με τους θαυμαστές τους. Κι αν νομίζεις ότι επειδή έχουν πρόσβαση σε πιο ακριβές θεραπείες και τρόπους διατήρησης της νεότητας, μένουν και επιμένουν σε αυτές τις μεθόδους, κάνεις λάθος.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, 10 Hollywood stars – ανάμεσά τους η Gwyneth Paltrow, η Priyanka Chopra και η Miranda Kerr- έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς ποιο είναι το απόλυτο μυστικό για όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα και πραγματικά χαιρόμαστε τόσο πολύ που κι εμείς μπορούμε να το εντάξουμε στη δική μας skincare routine. Για δες…

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να παραμένει αναλλοίωτο το μακιγιάζ σου κάτω από τη μάσκα


Πηγή