Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 leave-in conditioners για να «σώσεις» τα μαλλιά σου από το τσουχτερό κρύο

Η κακοκαιρία «Μήδεια» μάς εξέπληξε χθες όλους εμάς τους Αθηναίους, που είχαμε να δούμε τόσο χιόνι πάνω από 15ετία. Και τι δεν κάναμε! Και στον δρόμο βγήκαμε για να παίξουμε χιονοπόλεμο, και χιονάνθρωπο φτιάξαμε και άπειρες selfies βγάλαμε με φόντο τη χιονισμένη γειτονιά μας. Μη μας πεις πως κι εσύ δεν υπέπεσες στον πειρασμό του χιονιού με αποτέλεσμα… να αφήσεις για λίγο στη μέση την τηλεργασία!

Μόνο που τώρα, που μαζεύτηκες και πάλι στο σπίτι, πρέπει να φροντίσεις τα μαλλιά σου. Γιατί; Διότι ταλαιπωρήθηκαν πολύ όσο ήταν εκτεθειμένα στο χιόνι. Βλέπεις, ο παγωμένος αέρας σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να κάνουν τεράστια ζημιά στην τρίχα σου. Και αυτό- σίγουρα- δεν το θέλεις.

Για να καταλάβεις, ο παγετός αφυδατώνει τα μαλλιά, τα κάνει να χάνουν την απαραίτητη υγρασία τους και κατά συνέπεια να είναι ξηρά, άγρια και ατίθασα. Μήπως είναι τώρα κάπως έτσι και τα δικά σου μαλλιά; Χρειάζεσαι επειγόντως ένα leave-in conditioner για βαθιά ενυδάτωση.

Τα leave-in conditioners είναι σωτήρια προϊόντα, που μπορούν να χαρίσουν λάμψη, ζωντάνια και βαθιά ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη τρίχα. Τα απλώνεις στα μαλλιά σου και σε λίγες μόνο χρήσεις βλέπεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το καλύτερο δεν στο είπαμε… Δεν χρειάζεται να τα ξεβγάλεις.

Αν αυτό δεν είναι το must-have προϊόν των τελευταίων εικοσιτετραώρων, τότε ποιο είναι; Μην αργείς άλλο, λοιπόν! Κάνε scroll στην παρακάτω gallery, δες τα δέκα καλύτερα leave-in conditioners και κάνε τώρα την ηλεκτρονική σου παραγγελία. Τα μαλλιά σου έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ με τόσο κρύο και έχουν όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση.

Διάβασε ακόμα: Αν θες να μεγαλώσουν τα φρύδια σου, απόφυγε αυτό το προϊόν…


Πηγή