Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

10 makeup trends που πρέπει asap να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι

Η εβδομάδα μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ενώ η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα (και στις περισσότερες περιοχές της χώρας) παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Το καλοκαιράκι απαιτεί ελαφριά, πολύχρωμα και πρωτότυπα μακιγιάζ που δεν θα δείχνουν βαρετά και κυρίως που δεν θα λιώσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο Instagram και στα προφίλ όλων των κορυφαίων makeup artists– οίκων μόδας, τα makeup looks αυτής της σεζόν έχουν χρώμα, λάμψεις, έντονο βλέμμα και 90’s επιρροές. Την ίδια ώρα ήρθε η στιγμή να υιοθετήσουμε πιο φυσικά, ανάλαφρα μακιγιάζ που θα τονίσουν την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα μας και θα δώσουν ένα δροσερό, sexy αποτέλεσμα.

Το μυστικό για να μη «λιώνει» το concealer στη ζέστη

Τα 5 μεγάλα makeup trends της σεζόν (+5 στη gallery που ακολουθεί)

1) Your skin but better

@makeupbymario

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μακιγιάζ με πολύ ελαφριά κάλυψη που δεν βαραίνει το δέρμα. Όσο ακόμη φοράμε μάσκες προστασίες έχουμε έναν παραπάνω λόγο για να αποφύγουμε το βαρύ foundation που θα «λιώνει» στο δέρμα μας.

2) 90’s glam

makigiaz3

@makeupbyariel

Ελαφριά κάλυψη, γυαλάδες και το χρώμα της υγείας στο δέρμα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Το look ολοκληρώνουν τα χείλη σε αποχρώσεις του πορτοκαλί και ανοιχτού κόκκινου.

3) Έντονα μάτια σε ζεστές αποχρώσεις

makigiaz4

@sabrinabmakeup

Αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί το λαμπερό, ηλιοκαμμένο δέρμα με ζεστές αποχρώσεις γύρω από τα μάτια. Αποφεύγονται οι σκληρές γραμμές ενώ η φρεσκάδα και οι λάμψεις δίνουν την απαραίτητη φρεσκάδα στο πρόσωπο.

4) Pastels

makigiaz5

Oι παστέλ αποχρώσεις είναι ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις για το μακιγιάζ των ματιών σου αυτή την περίοδο. Γαλάζια, μωβ, ροζ και ανοιχτό πορτοκαλί σκιά ματιών, αποτελούν πρόταση όλων των κορυφαίων μακιγιέρ και αξίζει να τις δοκιμάσεις.

@beautystudio

5) Light and luminous

makigiaz6
@tashareikobrown

Αυτό το trend απαιτεί δέρμα που δείχνει άκρως φυσικό και λαμπερό με έντονο φως στην περιοχή των ματιών και nude χείλη.

Πηγή κεντρικής: @sabrinabmakeup

Τα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας μετά την παραλία. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα υπόλοιπα 5 makeup trends που αξίζει να υιοθετήσεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου αλλά και στις εμφανίσεις σου στην πόλη.


Πηγή