Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

10 nail art από ατόφιο χρυσάφι

Έχουμε καταστήσει σαφές ότι η Betina Goldstein είναι η  αγαπημένη μας nail artist. Ναι, έχουμε πολλές που αγαπάμε όμως καμία περισσότερο από την Betina. Η αισθητική της είναι out of this world και με κάθε nail art που ανεβάζει ξετρελαινόμαστε. Όχι, δεν της έχουμε αδυναμία. Απλά δεν γίνεται να μην σου αρέσει κάτι που κάνει η Betina.

Σήμερα λοιπόν Παρασκευή, κάναμε ένα διάλειμμα για να χαζέψουμε το προφίλ της και παρατηρήσαμε πως έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στο… χρυσό! Χρησιμοποιεί φύλλα χρυσού, παγιέτες, αστεράκια, χρυσά βερνίκια και άλλα μικροσκοπικά στολίδια και κάπως έτσι κάνει ακόμα και τα χρυσά μανικιούρ super elegant.

Ακόμα και εκείνα που μπορεί να θεωρηθούν κίτς, στα δικά της χέρια (γιατί τα δικά της χέρια βάφει) φαίνονται φτιαγμένα για βασιλικά δάχτυλα. Υπερβάλλουμε; Μπορεί! Όμως αν δεν τα δεις δεν θα καταλάβεις. Για να μην τα ψάχνεις μέσα στο προφίλ της λοιπόν (το οποίο πρέπει να ακολουθήσεις) συγκεντρώσαμε εδώ τα δέκα πιο συγκλονιστικά, ολόχρυσα μανικιούρ που σε άλλη περίπτωση θα μας φαίνονταν κιτς.

Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery, ανακάλυψέ τα όλα και αν θέλεις να τα αντιγράψεις δεν έχεις παρά να πας σε ένα κατάστημα με χαρτικά είδη για να πάρεις τις προμήθειές σου! Enjoy!

Διάβασε ακόμα: Μπορείς να κάνεις αυτό το μανικιούρ ακόμα και αν τρως ΠΟΛΥ τα νύχια σου




Πηγή