Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

10 nail art για να χαζέψεις πριν πας στη θάλασσα

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε θα είναι καυτό, πολύ καυτό! Ο καύσωνας επιστρέφει και σίγουρα οι περισσότερες θα ξεχυθούμε στις παραλίες για λίγη δροσιά και ένα τελευταίο μαύρισμα. Προς το παρόν ωστόσο, είσαι ακόμα στο σπίτι και χαζεύεις στο κινητό σου όσο πίνεις καφέ και είμαστε εδώ για να σου κάνουμε παρέα με ένα ακόμη daily nailspiration.

Τα μανικιούρ που έχουν γίνει queen εμμονή, σήμερα είναι negative, negative space. Το στιλ στο nail art που αφήνει μεγάλο μέρος του νυχιού γυμνό παραμένει δημοφιλές και σκεφτήκαμε πως για σήμερα είναι ό, τι πρέπει. Σήμερα λοιπόν δεν έχουμε πολύ συγκεκριμένο θέμα, είναι μία ανάλαφρη μέρα και ανάλαφρη θα ε´ναι και η nail gallery που θα βρεις παρακάτω.

Όσο περιμένεις τα μηνύματα επιβεβαίωσης για την ώρα ή απλά την ώρα να περάσει, κάνε ένα ακόμα scroll, χαλάρωσε όσο πίνεις τον καφέ σου και μην ξεχάσεις να βάλεις άφθονο αντηλιακό παντού και φυσικά να φορέσεις τη μάσκα σου. Μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμα εδώ αλλά το ίδιο ισχύει και για τον κορονοϊό.

Διάβασε ακόμα: Είναι Παρασκευή και αυτό που έχουμε ανάγκη είναι τα φούξια νύχια

 


Πηγή