Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 nail art με έμπνευση από τρισχαριτωμένες καμηλοπαρδάλεις!

Μία λίγο περίεργη Πέμπτη ξημέρωσε και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα κρούσματα άλλο. Θα θέλαμε πολύ να μπορούμε να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε, να φορέσουμε κραγιόν χωρίς μάσκα και να ταξιδέψουμε. Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, σήμερα ξυπνήσαμε με wanderlust και κοιτάζοντας στο instagram, σκεφτήκαμε πόσο υπέροχα θα ήταν αν ξυπνούσαμε στη Giraffe Manor. Σίγουρα έχεις δει τις φωτογραφίες της…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Best of Kenya & Tanzania – 10-days Luxury private safari. Tag your loved ones, who you would like to be with on this amazing safari… Experience the natural wonders of Kenya and Tanzania on a private luxury safari which offers adventure and the very best of East Africa’s wildlife, scenery and culture. From the Masai Mara to Serengeti! For more details about this package contact our team. Email: topdecksafari@gmail.com WhatsApp: +255678581127 #sdv #officialldeni #gainwithmchina #gainwithbundi #giraffe #topdecksafari

A post shared by Giraffe manor (@giraffe.manor) on

Είναι μία έπαυλη στην Αφρική όπου οι καμηλοπαρδάλεις εμφανίζονται από όλα τα παράθυρα και απλά ουρλιάζουμε όποτε βλέπουμε τις φωτογραφίες να περνούν από το timeline μας. Εκεί θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν μπορούμε. Γι᾽αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό daily nailspiration στο πιο χαριτωμένο animal print, το Giraffe!

Ναι, βρήκαμε 10 nail art με έμπνευση από τα spots των τρισχαριτωμένων καμηλοπαρδάλεων και αλήθεια, μας έκαναν να χαμογελάσουμε σχεδόν τόσο πλατιά, όσο και οι φωτογραφίες της Giraffe Manor. Πρόσθεσε σε αυτό και το ότι έχουν τέλεια γήινα χρώματα αλλά είναι και πανεύκολο να τα αντιγράψεις και έχεις το απόλυτο win-win.

Κάνε λοιπόν ένα scroll για να τα δεις όλα και εχε θετική ενέργεια και σκέψεις. Όλα θα πάνε καλά, θα περάσουν και θα κάνουμε αποταμίευση για να φάμε πρωινό μαζί με καμηλοπαρδάλεις!

Διάβασε ακόμα: 28 γαλανόλευκα nail art γιατί σήμερα είναι γιορτή

 

 




Πηγή