Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

10 nail art που θα τονίσουν υπέροχα το μαύρισμά σου

Το μαύρισμα είναι στόχος κάθε καλοκαίρι. Ναι, φωνάζουμε για το αντηλιακό και την προστασία αλλά, ακόμα και εμείς που φοράμε SPF 50, θέλουμε σοκολατένιο μαύρισμα με χρυσαφένιους τόνους (απλά το αποκτάμε με ασφάλεια). Αφού λοιπόν φτάσουμε κοντά στο ιδανικό χρώμα επιδερμίδας, θέλουμε να να το αναδείξουμε! Θέλουμε χρώματα που να κάνουν το μαύρισμά μας να φαίνεται πιο βαθύ και τροπικό και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα του σημερινού daily nailspiration.

Είμαστε μία ανάσα πριν από τον Δεκαπενταύγουστο και σίγουρα έχεις “δουλέψει” το μαύρισμά σου και φοράς σχεδόν μόνο λευκά και κοραλλί για να το αναδείξεις. Δεν είναι όμως τα μόνα χρώματα που μπορούν να το τονίσουν. Οι γήινες αποχρώσεις είναι τέλειες και κάνουν ακριβώς ότι και το λευκό ή και το πορτοκαλί!

Για να σου το αποδείξουμε λοιπόν, αποφασίσαμε να βρούμε σχέδια νυχιών που περιλαμβάνουν το λευκό αλλά και άλλες, γήινες (καφέ, nude, σοκολά, γκρι) αποχρώσεις που τονίζουν την μαυρισμένη επιδερμίδα και που σίγουρα θα διαλέξεις. Όχι, για ακόμα μία φορά δεν διαλέξαμε τα πιο εύκολα σχέδια αλλά θέλαμε περισσότερο να προσέξεις τα χρώματα!

Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην πιο καλοκαιρινή, tanned και καυτή gallery που έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα για να δεις πως, κάποιες αποχρώσεις που δεν φανταζόσουν, μπορούν να σε κάνουν βασίλισσα του καλοκαιριού!

Διάβασε ακόμα: Ας ξεκινήσει ο μήνας καλά με nail art γεμάτα αστεράκια 


Πηγή